Szegeden kezdünk, Franciaországban zárunk

Vissza
Szegeden kezdünk, Franciaországban zárunk

Csapatunk visszatért a roglai edzőtáborból, egészen péntekig Szegeden készül, majd a hétvégén Franciaországban szerepel egy nemzetközi tornán.

Pénteken hajnalban ért haza a csapat a roglai edzőtáborból. A magaslati felkészülést egy edzőmeccsel zártuk, 21-9-es félidő után 34-27-re nyertünk a szlovén RK Gorenje Velenje ellen. A meccs ITT tekinthető meg felvételről.

A hétvége a pihenésről szólt, amit a játékosaink ki is használtak, hiszen hosszú ideig nem lesz ilyen. Hétfőn délelőtt két csoportban a konditeremben kezdték a napot a fiúk. Répásy István erőnléti edző mozgatta meg a játékosokat. Szerencsére a betegek meggyógyultak, így már ők is edzettek.

Este lesz tréningünk, immár visszatérünk a PICK Aréna küzdőterére. Apropó Aréna, jövő csütörtökön (augusztus 24.) 17 órakor hazai pályán játszunk edzőmeccset, a szerb Partizan Belgrád lesz majd az ellenfelünk. A Sport tévé élőben közvetíti majd a találkozót.

Addig azonban egy komoly feladat, egy rangos torna vár majd ránk. Pénteken kelünk útra – reggel lesz még egy kondi edzés -, irány Franciaország. Szombattól Sélestatban szerepelünk egy négycsapatos tornán. Az EuroTournoi Handball-kupán az elődöntőben a francia Chambéry Savoie Mont Blanc Handball lesz majd az ellenfelünk. Vasárnap a helyosztókat rendezik, hétfőn este érkezünk vissza Szegedre. Ez lesz a hét programja, ami most rejteget izgalmakat.

A héten is folytatódik a bérletmegújítás, részletek ezzel kapcsolatosan: ITT!

Győztes edzőmeccsekkel zárta a debreceni edzőtábort az U21-es és U20-as csapatunk. Az NB I/B-s együttes visszavágott az első meccsen elszenvedett vereségért.

Az U20-as gárda igazi csapatként küzdött, ezt jól mutatja, hogy minden mezőnyjátékos a kapuba talált, és a gólok is szépen eloszlottak a csapat tagjai között.

DEAC-OTP Bank - PICK Szeged U21 32-33 (18-17)
OTP Bank - PICK Szeged U21:
Koncz, Fazekas (kapusok), Losonczy 3, Balogh Cs. 1, Hegedűs P. 6, Varga M. 7, Kovács M., Vári 1, Tusjak 2, Járó 2, Furka 3, Radvánszki 1, Kucsera 4, Tisza 3. Vezetőedző: Szabó Levente.

DEAC-OTP Bank - PICK Szeged U20 27-34 (13-13)
OTP Bank - PICK Szeged U20: Tóth, Bakos (kapusok), Sajben 3, Nyíri 3, Horváth 3, Nagy G. 3, Vida 2, Hachbold 2, Szélpál 2, Fogas 2, Hrutka 2, Szenes 2, Mrdjan 2, Farkas 2, Bán 2, Herbert 2, Császár 2. Vezetőedző: Hutvágner István. 

Így üzent Mikler Roli a franciaországi torna szervezőinek:

Közzétéve: 2023.08.14.

TOVÁBBI HÍREK

2024
05/21
Pénteken kezdődik a bajnoki döntő

Pénteken 20 órakor megkezdődik a két győzelemig tartó bajnoki döntő. Az első meccset idegenben vívjuk, a szegedi találkozót május 29-én (szerda) 18 órakor rendezik.

2024
05/19
Ezüstérmesek lettünk a Magyar Kupában

Hatalmas csatában, 33-30-as vereséget szenvedtünk a Telekom Veszprém együttesétől a tatabányai Magyar Kupa-döntőben.

AZ ÖSSZES HÍR