Bodó Ricsi: úgy élvezem én a strandot!

Vissza
Bodó Ricsi: úgy élvezem én a strandot!

Még tart a pihenő. Igaz, egyre közeledik július 24., a felkészülés kezdete. A nyári szünetben Bodó Ricsivel beszélgettünk.

- Van kapás?

- Akad! Imádok horgászni, most pedig erre is jut idő, régen pecáztam ennyit, mint most a nyáron. Ami nagy öröm, hogy gyermekeim, Bence és Panka is sokszor beszáll, ott ülnek velem a parton, bedobják a horgot, velem együtt várják, hogy megmozduljon az úszó, horogra akadjon egy hal. Mindig nagy örömmel fogadják, ha sikerül kifognunk valamit. Sokat vagyunk a strandon, hiszen a Balaton mellett pihenünk, így élvezzük a strandolás minden pillanatát.

- Sikerült kipihenni magad?

- Most már aktív a szabadság, minden nap edzem, megyek kondizni, elkezdtem futni is, egyre többet dolgozom, hiszen megkaptuk azt a programot, amit a szabadság alatt is meg kell csinálnunk. Élvezem is, jólesik az edzés, bízom benne, hogy napról napra jobb állapotban leszek, hiszen biztos vagyok benne, hogy kemény lesz a felkészülés, ismét magaslaton edzőtáborozunk, Roglán pedig zúzós napok várnak majd ránk.

- Immár ismert az NB I és a Bajnokok Ligája menetrendje! Mit vársz az új szezontól?

- Kemény lesz minden fronton! A csoportunk erős, de ez mindig így van, hiszen Európa legjobb klubcsapatai szerepelnek a BL-ben. A PSG ellen nyitunk itthon, biztos vagyok benne, hogy csordultig telik a PICK Aréna és telt ház előtt a világ legjobb érzése pályára lépni. Új lesz minden! Változik a keretünk, bízom benne, hogy az új fiúk gyorsan beépülnek, felveszik a ritmust, éppen ezért lesz jó a szlovéniai edzőtábor, mert ott megismerhetjük őket, ők minket. Várom a munkát Kárpáti Krisztiánnal és Vladan Jordoviccsal, biztos, hogy sok újdonság színesíti majd az edzéseket. Most még élvezem a szabadságot, de azért már sokat gondolok a kezdésre, várom az első meccset, hogy újból játszhassunk. 

Közzétéve: 2023.07.06.

TOVÁBBI HÍREK

2024
05/19
Ezüstérmesek lettünk a Magyar Kupában

Hatalmas csatában, 33-30-as vereséget szenvedtünk a Telekom Veszprém együttesétől a tatabányai Magyar Kupa-döntőben.

2024
05/19
Mindenki! Magyar Kupa-döntőre fel!

Ma 18 órakor a Magyar Kupa tatabányai döntőjében a Telekom Veszprém ellen lépünk pályára. A meccset az M4 Sport élőben közvetíti.

AZ ÖSSZES HÍR