Kézilabdás hétvégével búcsúztatjuk a májust

Vissza
Kézilabdás hétvégével búcsúztatjuk a májust

Pénteken 18 órakor a K&H férfi kézilabda ligában a Komló együttesét fogadjuk. Igazi kézilabdás hétvégénk lesz, az utánpótlásban komoly meccsek várnak ránk.

Készülünk mi is ezerrel, kedden délelőtt a kondiban „rakott rendet” a csapat, Slobodan Acimov rendesen megmozgatta a fiúkat. A bajnoki döntő előtti utolsó meccsünk következik pénteken 18 órától a PICK Arénában.

A K&H férfi kézilabda liga utolsó fordulójában a Sport36-Komló együttesét fogadjuk. Ha nyerünk, akkor az élen zárjuk az alapszakaszt. Ez azért fontos, mert akkor a bajnoki döntő első meccsét itthon kezdjük. Idén az egyik fél második győzelméig tart a párharc. Az már hetekkel ezelőtt eldőlt, hogy a két nagy rivális csatázik a fináléban, tehát mi és a Telekom Veszprém. Közvetlenül a Komló elleni találkozó után lesznek hivatalosak a bajnoki döntő időpontjai.

Jegyvásárlás: ITT!

Kézilabdás hétvégét említettünk a felvezetésben. Ez sem véletlen, hiszen az utánpótlásban is komoly kihívások várnak a fiatalokra.

Kezdjük a legfontosabb meccsel, amelyet az I. osztályú U20-as bajnokságban vív az OTP Bank - PICK Szeged. A #kiskékek szombaton 18 órakor a PICK Arénában, a Ludányi Márton sportcsarnokban fogadják a PLER együttesét. Az utolsó fordulót rendezik, ha Szabó Levente csapata megszerzi a győzelmet – jelenleg a fővárosiak állnak az élen -, akkor a Keleti csoport első helyén végeznek. Az elmúlt héten dőlt el, hogy biztos ott leszünk a négyes döntőben, de nem mindegy, hogy hányadik helyen harcoljuk ki a továbbjutást. Nagy szükségünk lesz a #Handballfamily minden tagjára, a meccs megtekintése ingyenes.

Előtte 16 órakor az U18-as bajnokságban szintén OTP Bank -  PICK Szeged-PLER meccset rendeznek.

Ha szombat, akkor PickBall. Két helyszínen rendezzük meg a népszerű utánpótlástornát, két korosztályban 4-4 csapat csatázik majd a díszes serlegért.

Ez sem véletlen, hogy a fiatalok is főszerepet kapnak, hiszen vasárnap gyereknap. Ennek keretében szerdán reggel Rosta Mikivel a Ságvári általános iskola egyik tesiórájára látogatunk el, míg csütörtökön délelőtt a Vörösmarty suli diákjai érkeznek hozzánk rendhagyó tesiórára.

És azt se felejtse senki, hogy szerdán 17 és 18 óra között a PICK Arénában található szurkolói boltban legendánkkal, Lele Ambrussal, Mikler Rolanddal és Bodó Richárddal találkozhatnak a szurkolóink. 


A szombati PickBall programja és csapatai
U12 csapatai                        
OTP Bank - PICK Szeged    
Kecskeméti Sportiskola            
Kézi UP PLER                     
VAX KE Sárbogárd                 
            
U12, program
Május 27.  (Piarista Gimnázium)
10:30: OTP Bank - PICK Szeged-Kecskeméti Sportiskola
11:20: Kézi UP PLER-VAX KE Sárbogárd
12:25: OTP Bank - PICK Szeged-Kézi UP PLER
13:15: Kecskeméti Sportiskola-VAX KE Sárbogárd
14:20: Kecskeméti Sportiskola-Kézi UP PLER     
15:10: OTP Bank - PICK Szeged-VAX KE Sárbogárd    
Eredményhirdetés: 16:00

U13 csapatai
OTP Bank - PICK Szeged
Ferencvárosi TC
Kézi UP PLER
PSN ZRT

U13, program
Május 27. (Etelka sori tornacsarnok)
10:00: OTP Bank - PICK Szeged-Ferencvárosi TC
10:50: Kézi UP PLER-PSN ZRT
11:55: OTP Bank - PICK Szeged-PSN ZRT
12:45: Ferencvárosi TC-Kézi UP PLER
13:50: Ferencvárosi TC-PSN ZRT
14:40: Kézi UP PLER-OTP Bank - PICK Szeged
Eredményhirdetés:: 15:30 

Közzétéve: 2023.05.23.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/26
A 14. Eger-Szeged következik az NB I-ben

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda ligában a QHB Eger otthonában lépünk pályára. Ez lesz a két csapat 14. NB I-es meccse.

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

AZ ÖSSZES HÍR