A 27. Gyöngyös-Szeged NB I-es meccs következik

Vissza
A 27. Gyöngyös-Szeged NB I-es meccs következik

Vasárnap 18 órakor a K&H férfi kézilabda liga 21. fordulójában a HE.DO B. Braun Gyöngyös otthonban lépünk pályára. Ez lesz a két csapat 27. NB I-es meccse.

Véget ért számunkra a 20. Bajnokok Ligája idényünk, a legjobb tizenhat között búcsúztunk. A Veszprém elleni idegenbeli találkozó volt a 248. összecsapásunk a BL-ben.

Immár két fronton küzdünk tovább. A magyar bajnokságban és kupában is élesedik a küzdelem. Vasárnap 18 órakor a K&H férfi kézilabda ligában a HE-DO B. Braun Gyöngyös otthonában lépünk pályára. Eddig 26 meccset vívtunk a Heves megyei együttes ellen, huszonnégyszer nyertünk, egyszer döntetlen játszottunk és a tavalyi bajnokságban elszenvedtük tőlük az első vereségünket. Akkor 32-30-ra kaptunk ki, így biztos, hogy most komoly csatára számíthatunk.

Az őszi, PICK Arénában lejátszott meccsen magabiztosan, 32-24-re nyertünk, Imanol Garciandía – spanyol játékosunk egyéni rekordot ért el BL-ben a Veszprém ellen, 10 gólt szerzett – volt a legeredményesebb, nyolcszor zörgette meg a gyöngyösiek hálóját. Szélsőink, Bogdan Radivojevics és Alexander Blonz is remek formában játszott, előbbi 7, utóbbi 5 találatig jutott.

Mi jelenleg az élen állunk – egy meccsel többet játszottunk – a bajnokságban, húsz meccsen tizenkilencszer nyertünk. Vasárnapi ellenfelünk jelenleg a kilencedik a tabellán, nekünk 38 pontunk van, nekik 18. A legutóbbi fordulóban idegenben verték meg 30-24-re a Fejér B.Á.L. Veszprém együttesét.

Keretünk pénteken pihent, szombaton délelőtt edzésen vesz részt, majd vasárnap ebéd után kel útra. A Gyöngyös elleni bajnoki után jövő héten már a Magyar Kupa játssza a főszerepet, április 8-án (szombat) 16 órakor a Dabas lesz az ellenfelünk az elődöntőben, míg a másik ágon a Veszprém a Tatabányával néz majd farkasszemet. Jegyinfók a győri négyes döntőre: ITT!

Közzétéve: 2023.03.31.

TOVÁBBI HÍREK

2024
05/04
Győzelemmel zártuk az alapszakaszt

Nem volt kérdés, magabiztos győzelemmel zártuk a K&H férfi kézilabda liga alapszakaszát. Csapatunk a Dabas otthonában 41-36-ra nyert.

2024
05/03
A 14. Dabas-Szeged következik az NB I-ben

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda ligában a Dabas KC otthonában lépünk pályára. Ez lesz a két csapat 14. NB I-es találkozója.

AZ ÖSSZES HÍR