Egy hét múlva Magyar Kupa-mérkőzés itthon

Vissza
Egy hét múlva Magyar Kupa-mérkőzés itthon

Március 16-án (csütörtök) 18 órakor a Magyar Kupa negyeddöntőjében a Fejér B.Á.L. Veszprém együttesét fogadjuk a PICK Arénában. A tét a négyes döntőbe kerülés.

Válogatotthét van, így nem játszunk meccseket. Egy hét múlva viszont már élesben szerepelünk, március 16-án (csütörtök) 18 órakor hazai pályán, a PICK Arénában lépünk pályára. A Magyar Kupa negyeddöntőjében fogadjuk a Fejér B.Á.L. Veszprém együttesét. A tét a győri négyes döntőbe kerülés, amelyet április 8-án és 9-én rendeznek meg. A továbbjutás egy meccsen dől el.

A meccsre szerdán megkezdődött a jegyárusítás, online ITT lehet vásárolni.

Nem ez lesz az egyetlen meccsünk a jövő héten. Március 18-án (szombat) 17.30-kor a Ferencváros otthonában szerepelünk. A bajnokira szóló jegyinformációs cikket ITT olvashatják. Ezzel a két meccsel hangolunk a tavasz mérkőzésére, a magyar BL-rangadóra. Március 22-én a Bajnokok Ligájában a Telekom Veszprém együttesét fogadjuk a PICK Arénában. A jegyvásárlás menetéről ITT olvashatnak bővebb információt. A BL-ben a tét a legjobb nyolc közé jutás, a visszavágót március 30-án (csütörtök) 18.45-kor rendezik.

Meccsekben és komoly rangadókban nem lesz hiány, így mindenki készítse a Hangját, mert nagy szükségünk lesz a szurkolótáborunkra.

Közzétéve: 2023.03.09.

TOVÁBBI HÍREK

2023
03/22
Nagy hátrányba kerültünk a BL-párharc első meccsén

Hazai pályán tizenhárom góllal, 23–36-ra kaptunk ki a Veszprém ellen a Bajnokok Ligája rájátszásának első mérkőzésén. A visszavágót jövő csütörtökön rendezik.

2023
03/21
#kékek podcast a BL-rangadó jegyében Zozóval és Mikivel

Itt a #kékek podcast legújabb adása. A szerdai BL-rangadó jegyében Szita Zoltánnal és Rosta Miklóssal beszélgettünk.

AZ ÖSSZES HÍR