Bodó Richárd: futok már, mint Forrest Gump

Vissza
Bodó Richárd: futok már, mint Forrest Gump

A héten válogatott meccsek vannak, így több játékosunk is hazája csapatával játszik mérkőzéseket. Azok, akik Szegeden készülnek, keményen edzenek. Bodó Richárd is teljes értékű munkát végez.

– Rendbe jöttél?

– Köszönöm, jól vagyok! Futok, mint Forrest Gump, teljes értékű munkát végzek. Hálával tartozom a rehabilitációs stábnak, mert az ő munkájuk is nagyban hozzájárult, hogy gyorsabban gyógyultam. Nem volt egyszerű a felépülés, de most már a múlté a sérülés.

– Hogy bírtad a meccsmentes időszakot?

– Egy sportolónak az a legnagyobb büntetés, ha kívülről kell néznie a meccseket, és nem tud segíteni. Jobban fájt a szívem, mint a bokám. Mentem volna legszívesebben be a pályára, de nem lehetett. Ez a hét kemény, mert nagyon sokat dolgozunk fizikálisan, így a futás mellett az erősítés is fontos szerepet tölt be. Jövő héten pedig két meccs vár ránk, előbb csütörtökön hazai pályán a Magyar Kupában itthon Fejér B.Á.L. Veszprém ellen, majd szombaton a Fradi otthonában játszunk bajnokit. Két fontos meccs, ami nekem különösen jól jön, mert kapok egy komolyabb terhelést és végre meccseket játszhatok.

– Ez a két találkozó lendületet adhat a Telekom Veszprém elleni BL-csatára?

– Két hét és jön a rangadó! Nem tagadom, sokat gondolok már rá. Nem mindennapi párharc lesz. Úgy gondolom, hogy nekünk jól jön a jövő heti két meccs, élesben játszhatunk, és egyik találkozó sem lesz könnyű. Nagyon bízom benne, hogy engem is felpörget ez a két meccs, és játékba lendülök, mert a BL-rangadón mindenkire nagy szükség lesz. A szurkolóinkra is, nagyon bízom benne, hogy kékbe borul a PICK Aréna, imádom a telt házas meccseket, varázsa van, az embert viszi csak előre a hangulat. Megkezdődött a visszaszámlálás, jönnek a komoly feladatok, de most még csak az elsőre koncentrálunk, a Fejér B.Á.L. Veszprém elleni MK-meccsre, mert a cél a győri négyes döntőbe jutás.

Közzétéve: 2023.03.08.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/24
U18-as akadémai csapatunk a négyes döntő kapujában

Négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a második helyet foglalja el a tabellán a PICK Kézilabda Akadémia U18-as csapata. A négyes döntő kapujában állnak a #kiskékek.

2024
04/22
Szombaton Egerben lépünk pályára

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda liga 23. fordulójában a QHB Eger otthonában lépünk pályára.

AZ ÖSSZES HÍR