Meccsre fel! Itt Aalborg (Útinapló)

Vissza
Meccsre fel! Itt Aalborg (Útinapló)

Csütörtök 18.45-kor a Bajnokok Ligájában, Dániában, az Aalborg Handbold otthonában lépünk pályára. Útinaplóval jelentkezünk.

Csütörtök, 10 óra: Szép napot Mindenkinek! Felhős, szeles időre ébredtünk, de nincs olyan hideg, mint otthon, Szegeden, hiszen itt Aalborgban 5 Celsius-fokot mutat a hőmérő higanyszála. Jól aludt mindenki, szokás szerint a kisgyermekes apukák érkeztek először reggelizni, ők hozzá vannak szokva a korán keléshez. A kapitány, Bánhidi Bence füle a reggeli végére kicsit megnyúlt, hiszen minden csapattárs és a szakmai stáb tagjai felköszöntötték a születésnapján.

Délben közös séta szerepel a programban, és nem ismeretlen a terep, hiszen ezt ötödjére tesszük meg. Jön a 10. Aalborg–Szeged párharc a Bajnokok Ligájában. Ebéd előtt még lesz egy taktikai értekezlet, majd 16.45-kor indulunk a csarnokba, amely közvetlenül a hotelünk mellett található, így nagyjából öt perc buszút vár majd ránk.

Szerda, 11.30: Már az új buszon a csapat, robogunk Budapest felé. A Liszt Ferenc reptérig utazunk, onnan repülőre szállunk, majd irány Aalborg! 15 órakor indul a gépünk, várhatóan 17.45-kor landolunk.

A mai edzés előtt klubunk a 14 éve tragikusan elhunyt kiváló játékosra, Marian Cozmára emlékezett a PICK Arénában a róla elnevezett vendég-, azaz Cozma-szektornál. A csapatkapitány Bánhidi Bence szólt a társakhoz, és ő emlékezett meg Marianról, majd egy-egy szál virágot helyzetünk el, és fejet hajtottunk az emléke előtt.

Bodó Richárd és Luka Stepancic nem tart velünk, sérülés miatt maradnak itthon. Ricsi bokája szépen gyógyul, Luka a keddi edzésen szenvedett arcsérülést, ezért marad itthon. A többiek rendben vannak. Utoljára 2021. december 1-jén jártunk Dániában, akkor nem mindennapi hóviharban töltöttünk el három napot. Sokan emlékezhetnek rá, hogy két órával később kezdődött a meccsünk, mert a hatalmas hó miatt nem lehetett megközelíteni az Arénát. Most nem lesz ilyen időjárás, napközben 5-6 Celsius-fokot jósolnak.

Érdemes figyelni közösségi oldalainkat, hiszen fotókkal, videókkal jelentkezünk az útról.

 

Közzétéve: 2023.02.08.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/15
Pénteken Veszprémben játszunk rangadót

Pénteken 20 órakor (élő: M4 Sport) a K&H férfi kézilabda ligában rangadót vívunk idegenben, a Telekom Veszprém otthonában.

2024
04/13
Megszenvedtünk a győzelemért Budakalászon

Izgalmas meccsen, 21-17-es félidő után 35-33-ra nyertünk a CYEB-Budakalász otthonában a K&H férfi kézilabda ligában.

AZ ÖSSZES HÍR