Heti penzum: előbb Aalborg, majd Budakalász

Vissza
Heti penzum: előbb Aalborg, majd Budakalász

A héten két meccset is játszunk. Csütörtök 18.45-kor a Bajnokok Ligájában Aalborgban, majd szombat 17 órakor a K&H férfi kézilabda ligában a Budakalász otthonában.

Két meccs, két utazás, ez a hét tömören. Sikeres rajtot vettünk 2023-ban, az elmúlt pénteken 45–28-ra nyertünk a Cegléd ellen, ez volt a 30. sikerünk ellenük az NB I-ben. Új idegenbeli gólcsúcsot értünk el, eddig 43 volt rekordunk, azt a 2013–2014-es idényben értük el. 45 gólt dobtunk már a Pest megyei csapatnak, a 2002–2003-as szezonban az újszegedi sportcsarnokban zörgettük meg ennyiszer a hálójukat, így a két csapat párharcban egyelőre nem született új csúcs.

És akkor nézzünk csak előre. Csütörtökön következik 2023 első Bajnokok Ligája-mérkőzése. 18.45-kor (élő: Sport 1) Dániában, az Aalborg Handbold otthonában szerepelünk. Kőkemény meccs vár ránk. Ellenfelünk is sikeresen hangolt, vasárnap a dán rangadón 30–26-ra nyertek a bajnoki címvédő GOG Gudme ellen. Az 50. percig nyílt volt a küzdelem, ekkor még döntetlen volt az állás, azonban a hajrá az Aalborgé volt, így a végén magabiztosan nyertek.

Mi a pénteki meccs után szombat délelőtt edzettünk, a vasárnap a pihenésről szólt. Hétfő délelőtt újabb tréning szerepelt a programunkban, majd a szerda délelőtti edzést követően indulunk Dániába. Ez lesz a 10. Szeged–Aalborg párharc a Bajnokok Ligájában.

És nem ez lesz az egyetlen feladat a héten. Csütörtökön a meccs után közvetlenül haza indulunk, majd szombat 17 órakor a Budakalász otthonában lépünk pályára.

Csapatunkat a #Handballfamily február 16-án (csütörtök) 18.45-kor láthatja először hazai pályán. Ekkor a Bajnokok Ligájában a német THW Kiel ellen vívunk rangadót. A meccsre már szépen fogynak a jegyek, online ITT lehet vásárolni. A személyes vásárlásról bővebb információ ITT olvasható.

A szerelmes pároknak a BL-rangadóra egy külön szektort alakítottunk ki, őket a 210-es szektorba várjuk, egy hatalmas kék szív lufikapu alatt tudnak majd belépni. A vásárlással kapcsolatosan ITT olvashatnak részleteket.

A hajrát éljük a „Suliba visz Bodó Richárd!” akciónkban. Kedden délelőtt lesz utoljára lehetőség leadni azt a levelet, amit általános iskolás gyerekek írhatnak, és ezzel neveznek a játékra. Részletek: ITT!

Mozgalmas kis hét lesz, és már kicsit várjuk a jövő hetet is, hiszen 2023-ban végre újból a csodás létesítményünkben, a PICK Arénában léphetünk pályára.

Közzétéve: 2023.02.06.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/26
A 14. Eger-Szeged következik az NB I-ben

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda ligában a QHB Eger otthonában lépünk pályára. Ez lesz a két csapat 14. NB I-es meccse.

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

AZ ÖSSZES HÍR