Luka Stepancic: jó érzés volt a szurkolók hangját hallani

Vissza
Luka Stepancic: jó érzés volt a szurkolók hangját hallani

Első meccsünket játszottuk 2023-ban. Abonyban, a Cegléd ellen 45-28-ra nyertünk. Két év után visszatért csapatunkba Luka Stepancic, és egyből három góllal vette ki részét a sikerünkből.

– Nagyon nehéz elmondani azt érzést, ami bennem volt ezen a meccsen. Egyetlen gondolat járt a fejemben, hogy beállhassak, két év után újra pályára léphessek, élvezzem a játékot. Én vagyok az egyetlen, aki tudja, hogy min mentem keresztül, és ezt az érzést nem igazán lehet elmagyarázni. Az első gólomnál, és utána egész meccsen, amikor pályán lehettem igyekeztem félretenni az érzéseket, csak a játékra, a támadásra, a védekezésre figyeltem. A lefújás után azonban minden érzelem kiszakadt belőlem, eltört a mécses, elsírtam magam, és a társakhoz szóltam. Megköszöntem nekik a támogatást, amit a meccsen kaptam, elmondtam nekik, hogy tovább dolgozom azon, hogy még jobb legyek, visszanyerjem a régi formám, hogy segíthessek a csapatnak. Szeretném most megragadni az alkalmat arra, hogy mindenkinek megköszönjem azt a segítséget, támogatást, amit kaptam. A klubnak, az akadémiai munkatársaknak, Verának, Djolénak és Bobának, azoknak, akik Horvátországból is segítettek. Hosszú út volt, hogy ismét itt legyek, de rengeteg jó ember támogatott, segített. Most már csak előre tekintek, dolgozom keményen tovább. Jó érzés volt a Cegléd elleni meccsen hallani a szurkolók buzdítását, hogy a nevemet hangosan mondták a gólom után. Csodás pillanat volt az biztos, és nagyon várom, hogy végre pályára léphessek a PICK Arénában, most ez motivál nagyon a munkában, hogy újra népes #kékek tábor előtt játszhassak – nyilatkozta Luka Stepancic.

 

Közzétéve: 2023.02.04.

TOVÁBBI HÍREK

2024
06/21
Irány a Bajnokok Ligája!

Pénteken döntött az Európai Kézilabda Szövetség, elfogadta szabadkártya kérelmünket, így 2024-2025-ös szezonban is a Bajnokok Ligájában szerepelhetünk.

2024
06/18
Két akadémistánkat is kölcsönadunk az NB I-be

Két tehetséges akadémiai játékosunk is kölcsönbe kerül a következő szezonban. Gazsó Péter a HSA NEKA, míg Fekete Gellért a Csurgói KK csapatában szerepel az NB I-ben.

AZ ÖSSZES HÍR