Jegyigénylés a Barca elleni idegenbeli BL-meccsünkre

Vissza
Jegyigénylés a Barca elleni idegenbeli BL-meccsünkre

Február 22-én (szerda) 20.45-kor a Bajnokok Ligájában a Barca otthonában lépünk pályára. Jegyinformációk a spanyol meccsel kapcsolatban.

A Machineseeker Bajnokok Ligája 13. fordulójában (február 22., szerda) Spanyolországban, a Barca otthonában lépünk pályára. Azok a szurkolóink, akik szeretnék idegenben is buzdítani a csapatot, lehetőségük van a vendégszektorba szóló belépőjegy vásárlására, amely 13 euróba kerül.

A belépőjegyek klubunk közvetítésével kerülnek értékesítésre, ezért kérünk mindenkit, aki elkísérné csapatunkat a Barca elleni idegenbeli mérkőzésre, február 9-én (csütörtök) délelőtt 10 óráig jelezze a pickinfo@pickhandball.hu címre küldött e-maillel, melyben szerepel a megvásárolni kívánt jegyek darabszáma.

FONTOS! A leadott igénylésnek megfelelő darabszámú kerül befoglalásra a hazai csapat által. Jegyigénylés lemondására február 10. péntek 12 óráig van lehetőség. Határidő után beérkezett jegyigénylést nem áll módunkban elfogadni.

 

Közzétéve: 2023.02.03.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/24
U18-as akadémai csapatunk a négyes döntő kapujában

Négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a második helyet foglalja el a tabellán a PICK Kézilabda Akadémia U18-as csapata. A négyes döntő kapujában állnak a #kiskékek.

2024
04/22
Szombaton Egerben lépünk pályára

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda liga 23. fordulójában a QHB Eger otthonában lépünk pályára.

AZ ÖSSZES HÍR