Közeledik a THW Kiel elleni hazai BL-meccs

Vissza
Közeledik a THW Kiel elleni hazai BL-meccs

Február 16-án (csütörtök) 18.45-kor a Bajnokok Ligájában a THW Kiel együttesét fogadjuk a PICK Arénában. Ez lesz 2023-ban az első hazai találkozónk.

Közeledik bizony 2023 első hazai meccse. Február 16-án (csütörtök) 18.45-kor a Bajnokok Ligájában a német rekordbajnokot, a THW Kielt fogadjuk majd a PICK Arénában. Nagy rangadó vár ránk. A THW lesz az első külföldi csapat, amellyel másodjára találkozunk egyéves új otthonunkban. Ki ne emlékezne az első összecsapásra, az Aréna nyitómeccsére, amelyet 30-26-ra megnyertünk ellenük.

Még huszonhármat kell aludni a meccsig, de már elővételben megkezdődött a jegyértékesítés. Eddig 3804 belépő talált gazdára. Érdemes időben megvásárolni a jegyet, hiszen a rangadó iránt nagy az érdeklődés. A jegymester.hu oldalon ITT lehet venni, személyes vásárlásról pedig a ITT olvashatnak bővebben.

Miközben a világbajnokság zajlik, addig az itthon lévő keret mindennap keményen edz. Ez sem véletlen, hiszen február 3-án (péntek) 18 órakor Abonyban, a Cegléd ellen már bajnokit játszunk. Utána február 9-én a dániai Aalborgban a Bajnokok Ligájában, majd február 11-én (szombat) a Budakalász otthonában szerepelünk. Három idegenbeli meccsel indul az év, majd jön a várva várt Kiel elleni csata.

Csütörtökön bővül a keret, visszatér a három szlovén válogatott, Dean Bombac, Borut Mackovsek és Matej Gaber, a szerb Bogdan Radivojevics és a portugál Miguel Martins, számukra véget ért a világbajnokság. Népesebb lesz a csapatunk. Ma este a közösségi feleleteinken a délelőtti edzésről sok-sok fotót láthatnak majd a szurkolóink, így érdemes lesz azokat felkeresni.

Közzétéve: 2023.01.24.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/18
Következik a magyar rangadó

Péntek 20 órakor a K&H férfi kézilabda liga rangadóján a Telekom Veszprém otthonában lépünk pályára. A meccset az M4 Sport közvetíti.

2024
04/17
Vasárnap a PICK Arénában játszik az U21-es csapatunk

Vasárnap 16 órakor az NB I/B-s bajnokság 26. fordulójában az OTP Bank-PICK Szeged U21 a Vecsés csapatát fogadja. A #kiskékek ismét a PICK Arénában vívják a meccset.

AZ ÖSSZES HÍR