Emil Kheri Imsgard: OTP Bank - PICK Szeged

Vissza
Emil Kheri Imsgard: OTP Bank - PICK Szeged

Klubunk hároméves szerződést kötött a norvég válogatott kapussal, Emil Kheri Imsgarddal, aki 2023 nyarától erősít majd bennünket.

– Örömmel jelentem be, hogy egy fiatal, tehetséges norvég válogatott kapussal, Emil Kheri Imsgarddal sikerült megállapodnunk, aki így 2023. július 1-től minket erősít majd. Klubunk hároméves szerződést kötött vele, úgy gondolom, hogy egy tehetséges, sokra hivatott hálóőr érkezik hozzánk, aki remek párost alkothat majd Mikler Rolanddal. Roli egy tapasztalt sportoló, biztos vagyok benne, hogy rengeteget segít majd új társának, aki sokat tanulhat tőle – nyilatkozta az OTP Bank - PICK Szeged elnöke, dr. Szűcs Ernő Péter.

– Nagyon megtisztelő érzés, hogy ilyen lehetőséget kaptam, és egy ilyen fantasztikus klubban folytathatom a pályafutásomat. Amikor először megismertem az OTP Bank - PICK Szegedet, már akkor megtetszett a csapat, az a légkör, ami körülveszi Szegeden a kézilabdát. Tudom, hogy mindent beleadok majd a pályán, és mindent megteszek azért, hogy sikereket érjünk el közösen a fantasztikus szurkolótáborral – nyilatkozta Emil Kheri Imsgard.

Ismerkedjünk meg a játékossal. Emil Kheri Imsgard 1998. március 6-án Hamarban látta meg a napvilágot. A 32 ezres város közel van Elverumhoz, csak 31 kilométert kell megtenni autóúton. A norvég válogatott kapus a 2018/2019-es idényben az Elverumban mutatkozott be a Bajnokok Ligájában, előtte már többször is keretben volt. 197 centiméter magas, négyszeres norvég bajnok és kupagyőztes. Az idei szezonban lejátszott tíz mérkőzésen 70 védést mutatott be, ez 24 százalékos hatékonyság. Adott már négy gólpasszt is, jelenleg ezzel a mutatóval rendelkezik. Emil Kheri Imsgard Kent Robin Tönnesen és Alexander Blonz után a harmadik norvég játékosunk lesz.

Közzétéve: 2022.12.22.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/26
A 14. Eger-Szeged következik az NB I-ben

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda ligában a QHB Eger otthonában lépünk pályára. Ez lesz a két csapat 14. NB I-es meccse.

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

AZ ÖSSZES HÍR