A Hét meccsét vívjuk a Kielce ellen

Vissza
A Hét meccsét vívjuk a Kielce ellen

December 7-én (szerda) 18.45-kor a Machineseeker Bajnokok Ligája B csoportjában, a 9. fordulóban a Lomza Industria Kielce együttesét fogadjuk a PICK Arénában. A Hét meccse lesz a miénk.

2022. utolsó hazai Bajnokok Ligája találkozóját vívjuk december 7-én (szerda). 18.45-kor a PICK Arénában, a dr. Bérczi Mihály sportcsarnokban rangadón lépünk pályára. Az EHF a Hét meccsének választotta a Lomza Industrai Kielce elleni meccsünket. Komoly ellenfél vár ránk, így hatalmas szükségünk lesz a szurkolótáborunkra. Meglepetéssel készülünk ezen a napon, a #Handballfamily találkozhat majd a kék Mikulással, aki ajándékot oszt majd a PICK Aréna területén.

A jegyértékesítés már megkezdődött a meccsre. Online ITT lehet jegyet vásárolni, a személyes jegyvásárlásról pedig ITT írtunk.

A szerdai sikeres celjei túra (36-28) után csütörtök hajnalban értünk haza. A keret pénteken edz először – a Ludányi Márton sportcsarnokban lesz a foglalkozás, mert est előadás van az Arénában -, majd szombaton 16.15-kor először lépünk pályára OTP Bank – PICK Szeged néven, méghozzá a K&H férfi kézilabda ligában, a Budai Farkasok otthonában.

Érdekesség, hogy az elmúlt három meccsen mindig 36 gólt dobtunk, a szegedi Celje elleni találkozón (36-27), a szintén hazai HSA NEKA elleni bajnoki (36-24), majd az idegenbeli szlovén találkozón (36-28) is ennyi gólt értünk el. Ez most egy harminchatos sorozat.

Apropó Celje, elfogadtuk a Kozármisleny NB II-es labdarúgócsapatának a kihívását, és csakúgy, mint a japán szurkolók, rendet raktunk az öltözőben miután lejátszottuk a meccset. Mi a Győr női kézilabdacsapatát, éppen a szombati ellenfelünket, a Budai Farkasokat, az MTK labdarúgócsapatát, és két szegedi együttest, a Szegedi VE férfi vízilabdacsapatát és a Naturtex-SZTE-Szedeák férfi kosárlabdacsapatát hívtuk ki.

Számoljuk vissza a napokat, lassan itt van a Kielce elleni rangadó, amelyre gőzerővel készülünk. Igazán patinás a párharc ellenük, először 2013-ban találkoztunk az egyszeres Bajnokok Ligája-győztessel.

Nem felejtse senki: minden hangra, minden tapsra szükségünk lesz!

Közzétéve: 2022.12.01.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/18
Következik a magyar rangadó

Péntek 20 órakor a K&H férfi kézilabda liga rangadóján a Telekom Veszprém otthonában lépünk pályára. A meccset az M4 Sport közvetíti.

2024
04/17
Vasárnap a PICK Arénában játszik az U21-es csapatunk

Vasárnap 16 órakor az NB I/B-s bajnokság 26. fordulójában az OTP Bank-PICK Szeged U21 a Vecsés csapatát fogadja. A #kiskékek ismét a PICK Arénában vívják a meccset.

AZ ÖSSZES HÍR