Jegyértékesítés a Kielce elleni BL-mérkőzésre

Vissza
Jegyértékesítés a Kielce elleni BL-mérkőzésre

Mától vásárolható belépő a PICK Szeged-Lomza Industria Kielce Bajnokok Ligája-mérkőzésre.

A mai napon indul a jegyértékesítés a következő hazai BL mérkőzésünkre, melyet a Lomza Industria Kielce csapata ellen játsszunk. A mérkőzés december 7-én 18.45 órai kezdettel kerül megrendezésre, a belépőket 12.00 órától tudjátok megvásárolni online ITT.

Ezúttal is megéri az online vásárlási lehetőséget választani, hiszen amellett, hogy kényelmesebb, gyorsabb és a sorban állást is elkerülitek, a helyszíni jegyvásárláshoz képest kedvezményes áron tudtok hozzájutni a jegyekhez.

A személyes vásárlást választó szurkolóink az alábbiak szerint tudják beszerezni jegyeiket:

PICK Aréna szurkolói boltjában

Keddtől péntekig 10:00-12:00 és 13:00-18:00 óra között

A PICK Aréna jegypénztáraiban

Szombaton 15:30-19:00 óra között

A 210-es szektor szervezési okok miatt átmenetileg nem elérhető. Amennyiben a rendelkezésre álló belépőjegyek elfogynak, a harmadik emeleti szektorok is megnyitásra kerülnek.

 

6 év alatti gyermekeknek továbbra is ingyenes a belépés abban az esetben, ha a kísérő ölében foglal helyet a mérkőzésen. Ebben az esetben 0 Ft-os regisztrációs jegy kiváltása szükséges, melyre kizárólag pénztárainkban személyesen van lehetőség a kedvezményt jogosító igazolvány bemutatásával. Amennyiben a gyermek külön széken foglal helyet, számára is teljes árú belépőjegy vásárlása szükséges.

Mozgáskorlátozott szurkolóink szintén 0 Ft-os regisztrációs jegyet tudnak kiváltani pénztárainkban személyesen, erre jogosító igazolvány felmutatásával.

VIP jegy vásárlására a vip.arena@pickhandball.hu címre küldött e-maillel van lehetőség.

Közzétéve: 2022.11.25.

TOVÁBBI HÍREK

2022
12/08
Vasárnap V. Mézi-kupa a Ludányi sportcsarnokban

Vasárnap 9 órától ötödik alkalommal rendezzük meg a Mézi-kupát. A meghívott négy csapat a PICK Arénában, a Ludányi Márton sportcsarnokban csatázik egymással.

2022
12/08
Szombaton plüssdobás a Csurgó elleni meccs előtt

Szombat 17 órakor a K&H férfi kézilabda ligában a Csurgói KK együttesét fogadjuk a PICK Arénában. A meccs előtt ismét lesz plüssdobás.

AZ ÖSSZES HÍR