Két idegenbeli meccs a héten

Vissza
Két idegenbeli meccs a héten

A héten két meccset is idegenben játszunk. Előbb csütörtökön 18.45-kor a francia Nantes otthonában, majd szombaton 18 órakor Dabason.

A Balatonfüred ellen harmadik győzelmünket arattuk a K&H férfi kézilabda ligában. A szombati bajnokin 38-27-re nyertünk, vasárnap pihentünk. Hétfőn azonban már munka vár ránk, videózással indul a nap, majd jön a tréning. Kedden délelőtt még itthon edzünk, majd a közös ebéd után Franciaországba utazunk. Nem elírás, hiszen csak csütörtökön jön a következő meccsünk, azonban mi már útra kelünk, és kedden már Nantesban töltjük az éjszakát.

Szerdán délután edzésen veszünk részt, majd csütörtökön 18.45-kor jön az EHF Bajnokok Ligája második fordulójában a HBC Nantes elleni meccsünk. Utoljára a 2018/2019-es idényben jártunk az Atlanti-óceántól 50 kilométerre található közel 220 ezres városban. A gallok az elmúlt bajnokságban ezüstérmesek lettek, így kerültek vissza ismét a BL-mezőnybe.

A közel négy napos túránkról Útinaplóval jelentkezünk, fotókkal, videókkal pedig közösségi oldalunkon lehet majd követni a csapatot.

Szeged-Budapest-Párizs-Nantes útvonalon jutunk majd el a meccshelyszínre. A találkozót a Sport 1 élőben közvetíti. Nem ez lesz az egyetlen meccsünk a héten, hiszen szombaton 18 órakor első idegenbeli K&H férfi kézilabda liga-mérkőzésünket vívjuk, méghozzá a Dabas vendégei leszünk. Most zsinórban három idegenbeli (Nantes, Dabas, Kiel) fellépés következik, legközelebb október 1-jén (szombat) 19.30-kor – az M4 Sport élőben adja a meccset – szerepelünk itthon a PICK Arénában, ellenfelünk a Ferencváros csapata lesz. A BL-ben október 6-án 18.45-kor a dán bajnok Aalborg Handball ellen csatázunk majd Szegeden. Két hét alatt öt meccs vár ránk, komoly menetelés elé nézünk.  

Közzétéve: 2022.09.18.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/26
A 14. Eger-Szeged következik az NB I-ben

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda ligában a QHB Eger otthonában lépünk pályára. Ez lesz a két csapat 14. NB I-es meccse.

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

AZ ÖSSZES HÍR