Jegyértékesítés a szeptemberi mérkőzéseinkre

Vissza
Jegyértékesítés a szeptemberi mérkőzéseinkre

Most még jobban megéri online megvásárolni a belépőket.

Szeptember harmadikán, szombaton, 18.00 órától a CYEB-Budakalász csapatát fogadjuk a K&H férfi kézilabda liga nyitó fordulójában a PICK Arénában, ezzel hivatalosan is megkezdődik számunkra a 2022/2023-as szezon.

SZEPTEMBERI PROGRAMUNK:

A CYEB Budakalász, valamint a HÉP-Ceglédi KKSE elleni mérkőzések belépői már elérhetőek online.  A jegyek személyesen szeptember 1-jétől elérhetőek a PICK Aréna jegypénztáraiban 15.00 és 18.00 óra között. Mostantól még jobban megéri online megvásárolni a belépőiteket, hiszen bármikor vásároljátok meg a jegyeket a jegymester.hu felületén keresztül, 1 000 Ft kedvezményt biztosítunk minden belépő árából.  

Ahogy korábban is jeleztük, a Barca elleni, szeptember 14-i BL-rangadóra az online jegyértékesítés szeptember 5-én hétfőn, 12.00 órakor indul, a PICK Aréna jegypénztáraiban pedig szeptember 6-án, 15.00 órától lesznek elérhetőek a jegyek. Utolsó hazai mérkőzésünket szeptemberben a Balatonfüred ellen játsszuk, szeptember 17-én. Erre a mérkőzésre online szeptember 5-én déltől, míg a jegypénztárainkban szeptember 15-én, 15.00 órától megvásárolhatóak a belépők.

Szektorok, jegyárak a CYEB Budakalász, valamint a HÉP Ceglédi KKSE elleni mérkőzésekre

BÉRLETÉRTÉKESÍTÉS


Szezon-, valamint őszi bérleteink továbbra is elérhetőek mind online, mind pedig a PICK Aréna jegypénztáraiban minden hétköznap 15.00 és 18.00 óra között. A bérletekkel kapcsolatban további információkat ITT találtok.

Fontos, hogy a Budakalász, valamint a Cegléd elleni mérkőzésre jegyként megvásárolt helyek a mérkőzések végéig átmenetileg nem értékesíthetőek bérletként, így javasoljuk, hogy minél hamarabb vásároljátok meg a bérleteket.

Találkozzunk a PICK Arénában! Hajrá Kékek, csak előre!

Közzétéve: 2022.08.29.

TOVÁBBI HÍREK

2023
09/26
Mackovsek: A Szeged nagy klub, így kell hozzáállnunk a csoportmeccsekhez

Ha nem kézilabdázna, a teniszben próbálná ki magát legszívesebben Borut Mackovsek, csapatunk 31 éves szlovén átlövője, aki nem csupán az Aalborg elleni szerdai BL-meccsről, de a hobbijáról és a gyermekeiről is beszélt. Interjú.

2023
09/26
Szurkolói információk az Aalborg elleni BL-meccsre

Szurkolói információk az Aalborg elleni BL-meccsre.

AZ ÖSSZES HÍR