Elindult a nyílt bérletértékesítés online és a PICK Aréna jegypénztáraiban

Vissza
Elindult a nyílt bérletértékesítés online és a PICK Aréna jegypénztáraiban

Mindenki számára elérhetővé váltak a bérletek a 2022/2023-as szezonra.

Idén is érdemes megváltani a bérletet a PICK Arénába, hiszen bérleteink minden egyes hazai (NB1, Magyar Kupa, Bajnokok Ligája) mérkőzésre kedvezményes áron válthatóak meg.

Online értékesítés, új bérlettípusok

Bérleteiteket online a jegymester.hu felületén tudjátok megvásárolni ITT.

Mindenképpen javasoljuk, hogy bérleteiteket online vásároljátok meg, így otthonról, kényelmesen, sorban állás nélkül tudtok hozzájutni a 2022/2023-as szezon minden hazai mérkőzésére érvényes belépőhöz.

Szintén javasoljuk, hogy a bérleteiteket még augusztus 28. előtt vásároljátok meg, hiszen az első bajnoki mérkőzésünkre (a Budakalász ellen, szeptember 3-án) jövő héten elindul a jegyértékesítés és a jegyként megvásárolt helyek átmenetileg nem lesznek elérhetőek bérletként.

A PICK Arénában összesen négy jegypénztár áll a szurkolóink rendelkezésére minden hétköznap 15.00 és 18.00 óra között. A jegypénztárakat a PICK Aréna Felső Tisza-part felőli oldalán találjátok, kérjük, hogy a hosszabb sorban állás elkerülése végett mindkét emeleten vegyétek igénybe a bejáratoknál lévő jegypénztárakat. A legkényelmesebb vásárlási élmény érdekében válasszátok az online vásárlás lehetőségét. A vásárolt bérleteket a PICK Aréna jegypénztáraiban van lehetőség átvenni, vagy klubunk a Magyar Postával kézbesíti, így különösen fontos, hogy megfelelő adatokat adjatok meg a vásárlás során. A kézbesítés költségét klubunk vállalja, így extra költséget sem kell ezért fizetnetek. Online vásárlás során a jegymester.hu jutalékot (bruttó 360 Ft) számít fel, melyet a számlán külön találtok feltüntetve.

A 2022/2023-as szezontól új bérlettípusok is bevezetésre kerülnek. Idén újból kaphatóak a féléves bérletek, így külön megvásárolhatóak lesznek az őszi-, valamint a tavaszi szezon bérletei is. Éves bérletek vásárlása esetén 25% kedvezménnyel tudjátok mérkőzéseinket látogatni, mint jegyek vásárlásával. Féléves bérletek vásárlása esetén a kedvezmény mértéke 20%.

Az őszi bérletet vásárlóknak november 21-től lesz lehetőségük bérlethosszabbításra a tavaszi szezonra ugyanúgy online és személyesen is. Tavaszi bérleteink december elsején válnak mindenki számára elérhetővé.

Amennyiben személyesen szeretnétek megváltani a bérleteteket, úgy kérlek hozzátok magatokkal a kitöltött regisztrációs lapot, melyet az alábbi linkről tudtok letölteni: ITT

Bérleteink névre szólóak, nem átruházhatóak, egy vásárló maximum 4 db bérletet tud vásárolni.

Regisztrációs bérletek:

Kedvezményes, regisztrációs bérletek vásárlására 6 éven aluli, ölben ülő gyermekek valamint mozgáskorlátozott szurkolóink számára van lehetőség. 6 éven aluli gyermek számára, amennyiben külön helyet szeretnétek fenntartani, úgy teljes árú bérlet megvásárlása továbbra is szükséges.
A regisztrációs bérletek kizárólag a PICK Aréna jegypénztáraiban, 1000 Ft-ért elérhetőek az erre jogosító igazolvány felmutatásával. A hosszabbítási és az új vásárlási időszakok a regisztrációs bérletekre is vonatkozik, így azok hosszabbítására augusztus 8-tól, míg újak vásárlására augusztus 22-től van lehetőség.

Szektorok, bérletárak

VIP bérletek:

A VIP bérleteink (105-ös, 204-es és 206-os szektorok) sem online, sem pedig a jegypénztárainkban nem elérhetőek. Amennyiben VIP hospitality ajánlataink kapcsán érdeklődnétek, úgy kérjük, hogy a vip.arena@pickhandball.hu e-mail címen jelezzétek szándékotokat.

Korlátozások nélkül

Kiemelten fontos számunkra szurkolóink valamint a #HandballFamily minden tagjának egészsége és biztonsága, így a PICK Aréna látogatása során a mindenkori jogszabályoknak való megfelelés elengedhetetlen. Jelenleg mérkőzéseink korlátozások nélkül látogathatóak, ugyanakkor az orrot és a szájat takaró maszk viselését továbbra is javasoljuk. Az esetleges jövőbeli járványügyi korlátozások esetén fenntartjuk a jogot, hogy nem a bérleten feltüntetett helyre biztosítjuk a belépést. Kérjük vegyétek figyelembe, hogy az előírások a vírushelyzettel együtt változhatnak. Köszönjük együttműködéseteket.
Találkozzunk a PICK Arénában!
Hajrá, kékek! Csak előre!

Közzétéve: 2022.08.22.

TOVÁBBI HÍREK

2024
03/27
Szurkolói információk a Veszprém elleni BL-meccsre

Csütörtök 18.45-kor a Bajnokok Ligájában a Telekom Veszprém csapatát fogadjuk a PICK Arénában. Szurkolói információk.

2024
03/27
Mizo Tejutazó Gyermeksarok a rangadón is

A csütörtöki magyar BL-rangadón a PICK Arénában ismét kialakítjuk a Mizo Tejutazó Gyermeksarkot.

AZ ÖSSZES HÍR