Pénteken a Crvena zvezda ellen játszunk

Vissza
Pénteken a Crvena zvezda ellen játszunk

Pénteken magyar idő szerint 18 órakor a romániai Nagyszentmiklóson a szerb Crvena zvezda ellen vívunk edzőmeccset. Szombaton szintén 18 órakor a román ezüstérmes, a Nagybánya lesz az ellenfelünk.

Meccsre fel! Újból! A héten ismét két edzőmeccset vívunk, máris itt az első, pénteken magyar idő szerint 18 órakor a romániai Nagyszentmiklóson a szerb Crvena zvezda ellen lépünk pályára. A belgrádi piros-fehérekkel idén már találkoztunk, május 20-án zárt kapus meccsen fogadtuk a szerb együttest, amelynek egykori kiválóságunk, Ratko Djrukovics az edzője. Akkor fölényesen nyertünk, azóta viszont több poszton is erősödtek a szerbek, így jóval komolyabb játékerőt képviselnek.

A meccs után hazatérünk, Szegeden töltjük az éjszakát, majd szombaton ismét irány Bartók Béla szülővárosa. Nemzeti ünnepünkön a román bajnokság ezüstérmese, a Nagybánya lesz majd az ellenfelünk. A héten is keményen edzettünk, rengeteg fizikai fejlesztés szerepelt a tréningeken. Egyedül Luka Stepancic végez külön munkát, a többiek rendben.

Maradjunk még a Nagybánya elleni meccsnél, hiszen ezen a találkozón húzzuk magunkra először a 2022-2023-as szezon második számú mezét, amit szerdán mutattunk be.

Bizony a hajrá kezdődött meg a felkészülésünkben. Nem egészen két hét múlva már éles meccset vívunk, szeptember 3-án (szombat) 18 órakor a Budakalász együttesét fogadjuk a K&H férfi kézilabda ligában.

A bérletmegújítás még a héten tart. Csütörtökön és pénteken is 15 órától 18 óráig tart nyitva a PICK Aréna jegypénztára, amely a mínusz első szinten található. Hétfőn 15 órától indul a nyílt értékesítés, ekkortól már bárki tud vásárolni bérletet. Komoly idény vár ránk újból, hiszen nemcsak a hazai, hanem a nemzetközi porondon is komoly kihívások várnak ránk, így érdemes bérletet vásárolni, mert nagy és izgalmas meccsekben most sem lesz hiány.

A bérletmegújítással és vásárlással kapcsolatban bővebben: ITT!

Közzétéve: 2022.08.18.

TOVÁBBI HÍREK

2023
12/08
Vastapssal búcsúzott 2023-tól a #HandballFamily

Igazi #HandballFamily hangulatban játszottuk le 2023 utolsó bajnoki-mérkőzését. Csapatunk 39-29-re nyert a Budakalász ellen.

2023
12/08
Szurkolói információk a Budakalász elleni meccsre

Pénteken 18 órakor a K&H férfi kézilabda ligábam a CYEB Budakalász együttesét fogadjuk a PICK Arénában. Szurkolói információk.

AZ ÖSSZES HÍR