Pénteken és szombaton Nagyszentmiklóson játszunk

Vissza
Pénteken és szombaton Nagyszentmiklóson játszunk

Pénteken és szombaton magyar idő szerint 18 órakor a romániai Nagyszentmiklóson játszunk meccseket. Az első nap a szerb Crvena zvezda, a másodikon a Nagybánya lesz az ellenfelünk.

Túl a két hazai edzőmeccsen – előbb a Balatonfüred, majd a Gyöngyös ellen – a héten újabb két felkészülési találkozó vár ránk. Utazunk, méghozzá a romániai Nagyszentmiklósra, ahol előbb pénteken a Crvena zvezda - változás lett, mert a Constanta lemondta a szereplést -, majd másnap a Nagybánya lesz az ellenfelünk. Mindkét találkozó magyar idő szerint 18 órakor (ez Romániában 19 óra) kezdődik.

Szurkolónknak fontos információ, hogy ingyenesek a meccsek, a csarnok (a címe: Stadion Unirea Sânnicolau) befogadóképessége: 900 fő.

Nagyszentmiklós világhírű zeneszerzőnk, Bartók Béla szülővárosa. Nincs messze Szegedtől, 51,3 kilométerre található a tizenkétezres település. A kiszombori határátkelőn érdemes megközelíteni a várost. A határ napi 24 órában van nyitva.

Nem először játszunk itt edzőmeccset, utoljára öt éve léptünk pályára, akkor a szerb Vojvodina ellen 34-18-ra nyertünk. Azon a meccsen a jelenlegi keretből Bodó Richárd, Bánhidi Bence és Mario Sostaric szerepelt.

Szabad volt a játékosok hétvégéje. Hétfőn délelőtt és kora délután csapatfotózás szerepel a programban, majd videózás és edzés következik. Továbbra is kőkemény a tempó, a taktikai elemek gyakorlása mellett a fizikai felkészítés is fontos szerepet játszik.

Hétfő délután 15 órától folytatódik a bérletmegújítás. Részletek: ITT!

Közzétéve: 2022.08.15.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/18
Következik a magyar rangadó

Péntek 20 órakor a K&H férfi kézilabda liga rangadóján a Telekom Veszprém otthonában lépünk pályára. A meccset az M4 Sport közvetíti.

2024
04/17
Vasárnap a PICK Arénában játszik az U21-es csapatunk

Vasárnap 16 órakor az NB I/B-s bajnokság 26. fordulójában az OTP Bank-PICK Szeged U21 a Vecsés csapatát fogadja. A #kiskékek ismét a PICK Arénában vívják a meccset.

AZ ÖSSZES HÍR