Pénteken és szombaton Nagyszentmiklóson játszunk

Vissza
Pénteken és szombaton Nagyszentmiklóson játszunk

Pénteken és szombaton magyar idő szerint 18 órakor a romániai Nagyszentmiklóson játszunk meccseket. Az első nap a szerb Crvena zvezda, a másodikon a Nagybánya lesz az ellenfelünk.

Túl a két hazai edzőmeccsen – előbb a Balatonfüred, majd a Gyöngyös ellen – a héten újabb két felkészülési találkozó vár ránk. Utazunk, méghozzá a romániai Nagyszentmiklósra, ahol előbb pénteken a Crvena zvezda - változás lett, mert a Constanta lemondta a szereplést -, majd másnap a Nagybánya lesz az ellenfelünk. Mindkét találkozó magyar idő szerint 18 órakor (ez Romániában 19 óra) kezdődik.

Szurkolónknak fontos információ, hogy ingyenesek a meccsek, a csarnok (a címe: Stadion Unirea Sânnicolau) befogadóképessége: 900 fő.

Nagyszentmiklós világhírű zeneszerzőnk, Bartók Béla szülővárosa. Nincs messze Szegedtől, 51,3 kilométerre található a tizenkétezres település. A kiszombori határátkelőn érdemes megközelíteni a várost. A határ napi 24 órában van nyitva.

Nem először játszunk itt edzőmeccset, utoljára öt éve léptünk pályára, akkor a szerb Vojvodina ellen 34-18-ra nyertünk. Azon a meccsen a jelenlegi keretből Bodó Richárd, Bánhidi Bence és Mario Sostaric szerepelt.

Szabad volt a játékosok hétvégéje. Hétfőn délelőtt és kora délután csapatfotózás szerepel a programban, majd videózás és edzés következik. Továbbra is kőkemény a tempó, a taktikai elemek gyakorlása mellett a fizikai felkészítés is fontos szerepet játszik.

Hétfő délután 15 órától folytatódik a bérletmegújítás. Részletek: ITT!

Közzétéve: 2022.08.15.

TOVÁBBI HÍREK

2022
09/24
A második félidőben ritmust váltottunk

Negyedik győzelmünket könyvelhettük el a K&H férfi kézilabda ligában. A szoros első félidő után 37-26-ra nyertünk a Dabas otthonában.

2022
09/23
Szombaton a Dabas otthonában szerepelünk

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda liga 4. fordulójában a Dabas otthonában lépünk pályára. Az NB I-ben az idei szezonban ez lesz az első idegenbeli meccsünk.

AZ ÖSSZES HÍR