Sebastian Frimmel: 2025-ig PICK Szeged

Vissza
Sebastian Frimmel: 2025-ig PICK Szeged

Klubunk 2025-ig meghosszabbította balszélsőnk, Sebastian Frimmel szerződését.

2021 nyarán érkezett csapatunkba Sebastian Frimmel. Ő az első osztrák légiósa klubunknak. Az első idénye remekül sikerült, 45 meccsen 141 gólt dobott kék szerelésben. Seppo gyorsan a közönség egyik kedvencévé vált.
 
– A mai napon ez lesz a harmadik örömteli bejelentésünk: Sebastian Frimmel szerződését 2025-ig meghosszabbítottuk. Ez a döntés is jól mutatja, hogy hosszabb távra tervezünk vele, elégedettek voltunk az első idényével, a játékával, a hozzáállásával. Úgy gondolom, az egyik nagy értékünk és erősségünk kötelezte el magát hozzánk – nyilatkozta Kiss Bence cégvezető.
 
 – Nagyon örülök, hogy még legalább három évig Szegeden lehetek. Büszke vagyok arra, hogy a csapat tagja vagyok, és a klubhoz tartozom. Nagyon remélem, hogy igazán sikeresek tudunk lenni a következő években, és elérjük a céljainkat. Csodás érzés minden héten a szurkolóink előtt játszani, és hálás vagyok, hogy a PICK Aréna különleges hangulatát továbbra is élvezhetem – nyilatkozta Sebastian Frimmel.

Közzétéve: 2022.07.27.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

2024
04/24
U18-as akadémai csapatunk a négyes döntő kapujában

Négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a második helyet foglalja el a tabellán a PICK Kézilabda Akadémia U18-as csapata. A négyes döntő kapujában állnak a #kiskékek.

AZ ÖSSZES HÍR