A Dabas ellen zárjuk az alapszakaszt

Vissza
A Dabas ellen zárjuk az alapszakaszt

Pénteken 18 órakor a K&H férfi kézilabda ligában a Dabas otthonában lépünk pályára. Ez lesz az utolsó alapszakaszbeli fellépésünk.

Zárul az alapszakasz, pénteken 18 órakor utolsó meccsünket vívjuk a K&H férfi kézilabda ligában, ezután következik a bajnoki döntő.

A Dabas otthonában szerepelünk, a Pest megyei együttes ellen ez lesz a 10. találkozónk az NB I-ben. Eddig kilencszer nyertünk, 341-szer zörgettük meg a kapujukat, míg ők 172-szer vették be a mienket. A 2017-2018-as szezonban találkoztunk velük először, az első dabasi fellépésünkön 34-24-re nyertünk. Az idei szezonban hazai pályán is magabiztosan diadalmaskodtunk, a februári PICK Arénában lejátszott bajnokit 39-23-ra nyertük meg.

A Dabas KC VSE magabiztosan harcolta ki a bennmaradást, Tomori Győző együttese 15 pontot gyűjtve a 11. helyen áll.

Mi három hét után lépünk újból pályára, továbbra is Bánhidi Bence, Matej Gaber és Luka Stepancic a sérült játékosunk, mindannyian a rehabilitációt végzik. Hétfőn két edzés szerepel a programunkban, délelőtt kondiban dolgoztak a fiúk, délután már a labda játszotta a főszerepet a tréningen.

Este a szakmai stáb meghívást kapott a Délmagyarország napilap Év sportolója díjátadó gálára.

Kedden pedig következik a #kékek podcast újabb epizódja, Süli Róbert és Szabó Ferenc Mikler Rolanddal beszélgetett. Természetesen a bajnoki döntő is fontos szerepet játszott a diskurzus alatt.

Hétfőtől pedig megkezdődött a június 3-i (péntek, 18.45) szegedi bajnoki döntőre a jegyértékesítés. Részletek: ITT!

Közzétéve: 2022.05.23.

TOVÁBBI HÍREK

2022
06/28
Jön a #kékek TOP 10

Összeállítottuk klubtévénk tíz emlékezetes pillanatát a 2021-2022-es szezonból. Jön a #kékek TOP 10!

2022
06/27
Teljes az EHF Bajnokok Ligája mezőnye

Hétfőn nyilvánosságra hozta az Európa Kézilabda Szövetség (EHF) a férfi kézilabda Bajnokok Ligája 16-os mezőnyét.

AZ ÖSSZES HÍR