Fontos információk a Veszprém elleni rangadóra

Vissza
Fontos információk a Veszprém elleni rangadóra

Fontos szurkolói információk a PICK Szeged–Telekom Veszprém szombati mérkőzésére.

Minden jegy elkelt a mérkőzésre, kérjük érkezzetek időben a PICK Arénához.

Kapunyitás 15:15-kor.

Szeretnénk, ha mindenkinek felejthetetlen élmény lenne a PICK Aréna első igazi bajnoki rangadója, ezért kérjük, hogy az alábbi információkat olvassátok el.

Tegyük együtt kézilabdaünneppé a szombatot! Nem csak a magyar élvonal két legjobb csapatának összecsapásáról szól majd a délután, hiszen felavatásra kerül a Marian Cozmáról elnevezett vendégszektor is, amellyel a fiatalon elhunyt sportolónak szeretne emléket állítani klubunk.

Kérjük, hogy időben érkezzetek meg, mert a hatalmas érdeklődésre tekintettel a szokásosnál több időt vehet igénybe a beléptetés.

A PICK Aréna közelében korlátozottan áll rendelkezésre parkoló, ezért javasoljuk, hogy mindenki a tömegközlekedést és a taxitársaságok szolgáltatását vegye igénybe, vagy érkezzen kerékpárral, illetve Lime-mal.

A mérkőzést követően klubunk az SZKT-val közösen sűríti a menetrendet, és további járatokat indít a PICK Arénától. A járatok a 9-es és 19-es trolibuszok vonalán közlekednek a belváros felé. A járatokra az SZKT jegyei és bérletei érvényesek.

A PICK Aréna kapui 15:15-kor nyílnak, a hazai szektorokba a megszokott módon, a Felső Tisza-part felőli főbejáraton lehet majd belépni.

Kérjük a hazai szurkolókat, hogy legalább másfél órával a mérkőzés kezdősípszója előtt érkezzetek meg a Bikához, mert a szokásosnál több időt vehet igénybe a beléptetés.

A Bika környezetében – a szurkolóink részére fenntartott beléptetőkapuknál gyorsítja a bejutást, ha mindkét emeleten használjátok a forgóvillákat és segítitek a rendezők munkáját azzal, hogy az online vásárolt jegyeteket kinyomtatva hozzátok, vagy a belépés előtt a telefonok kijelzőinek fényerejét növelitek, a vonalkódra ránagyítotok és a képernyő elforgatását kapcsoljátok ki a  kapuhoz érkezés előtt.

Fontos információk a vendégszurkolók számára:

Kérjük azokat a vendégszurkolókat, akik a hazai szektorok egyikébe váltották meg belépőiket, hogy ne viseljenek klubhovatartozást jelző ruházatot, mert a biztonsági szolgálat megtagadhatja a belépést.

Az autóval érkező vendégszurkolók a Felső Tisza-part felől, az Aréna 3-as kapuján keresztül tudják megközelíteni a vendégparkolót, ahová a vendégszektorokba szóló jegyekkel tudnak behajtani.

A vendégparkolóban csak korlátozott számban áll rendelkezésre parkolóhely, kérjük az utazás tervezése során ezt is vegyék figyelembe. A rendezők mellett rendőrök és polgárőrök is segítik a parkolást.
 
A vendégszektorba (308, 309) kizárólag a vendégbejáraton lehetséges a belépés, ahonnan rendezőink segítik őket ülőhelyeik megtalálásában.

Várunk mindenkit szombaton, tegyétek fel a sálakat!

#mindigcsakelőre #hajrákékek

 

Közzétéve: 2022.04.28.

TOVÁBBI HÍREK

2024
05/02
Tizenhét akadémistánk a korosztályos válogatottban

Tizenhét PICK Kézilabda Akadémia-játékos kapott meghívót különböző korosztályos magyar válogatottba.

2024
04/30
Új Aréna-rekorddal nyertünk a NEKA ellen

Utolsó hazai alapszakaszbeli meccsünkön 47-31-re nyertünk a HSE NEKA ellen. 47 az új PICK Aréna-rekord.

AZ ÖSSZES HÍR