Újból velünk szurkolnak a COVID-osztály munkatársai

Vissza
Újból velünk szurkolnak a COVID-osztály munkatársai

Szombaton 17.30-kor a K&H férfi kézilabda ligában a Ferencváros csapatát fogadjuk a PICK Arénában. A meccsre újból meghívtuk a COVID-osztály munkatársait.

Túl a sikeres Elverum elleni meccsen (27-24-re nyertünk), szombaton már következik egy újabb feladat, a Ferencvárosi TC elleni hazai K&H férfi kézilabda találkozó. A PICK Arénában 17.30-kor fogadjuk a zöld-fehéreket, a mérkőzés kiemelt támogatója: BradoLife.

Számunkra fontos a társadalmi szerepvállalás. Ezt szerdán újból bizonyítottuk, hiszen partnereinkkel közösen gyűjtést szervezünk a háború elől menekülők megsegítésére. Részleteket: ITT olvashattok.
Szombaton pedig ismét velünk szurkolnak a COVID-osztály munkatársai. Csütörtök délután átadtuk nekik a jegyeket, így ők is ott lesznek velünk a Fradi elleni meccsen a lelátón. Új létesítményünkben először drukkolnak majd velünk. De nemcsak őket hívtuk meg a bajnokira. Hódmezővásárhelyről közel 250 utánpótlás sportoló jön el. A HLKC női kézilabdacsapata, a Vásárhelyi Kosársuli, a vásárhelyi jégkorongozók érkeznek a meccsre, de a bajai kézisek, a békéscsabai és a szegedi utánpótlás vízilabdások, a Muréna Úszó- és Búvárklub sportolói is ott lesznek az egyik szektorban.

Csütörtök 16 órától egészen 20 óráig a PICK Arénában is tudtok belépőt vásárolni, pénteken is hasonló időpontban lesz nyitva a pénztár. Szombaton 13 órától lehet jegyet venni, a kaput 15.30-kor nyitjuk meg. Érdemes tömegközlekedéssel érkezni, a meccs után buszok várnak benneteket az Aréna előtt. A találkozó előtt pedig jön a szokásos hangolás, videókkal, játékkal, interjúkkal hangolunk benneteket a meccsre.

Ha valaki online szeretne belépőt venni, az ITT megteheti, de már a jövő heti Montpellier elleni meccsre is lehet elővételben ITT jegyet vásárolni.

A Fradi elleni találkozónkat az M4 Sport+ élőben közvetíti.

Közzétéve: 2022.03.03.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/29
Négyes döntőbe jutott U18-as akadémiai csapatunk

Magabiztos győzelmet (33-21) aratott U18-as akadémia csapatunk az Eger ellen, ez a siker pedig azt jelenti, hogy a #kiskékek biztos résztvevői a négyes döntőnek.

2024
04/29
Kedden a NEKA lesz a PICK Arénában az ellenfelünk

Kedd 18 órakor a K&H férfi kézilabda liga alapszakaszában az utolsó hazai meccsünket vívjuk. A PICK Arénában a HSA NEKA együttesét fogadjuk.

AZ ÖSSZES HÍR