BL-startra készen! Megérkeztünk Zágrábba

Vissza
BL-startra készen! Megérkeztünk Zágrábba

Szerda este szerencsésen megérkeztünk Zágrábba. Csütörtök 20.45-kor a PPD Zagreb ellen az EHF Bajnokok Ligájában lépünk pályára (élő: Sport 1 TV).

Minden oké! Szerda este szerencsésen megérkeztünk Horvátország fővárosába, Zágrábba, és elfoglaltuk a szállásunkat. Hosszú volt az út, de a lényeg, hogy túl vagyunk rajta.

Kezdődik! De ha pontosan akarunk fogalmazni, akkor folytatódik a küzdelem az EHF Bajnokok Ligájában. 2022-ben először lépünk pályára a BL-ben, ez lesz az A csoportban a 11. meccsünk.

Jó hír, hogy mindenki rendben van - egyedül Luka Stepancic sérült továbbra is -, így a Mikler Roland, Mirko Alilovic, Bogdan Radivojevics, Mario Sostaric, Kent Robin Tönnesen, Imanol Garciandía, Dean Bombac, Miguel Martins, Bánhidi Bence, Rosta Miklós, Matej Gaber, Bodó Richárd, Borut Mackovsek, Nik Henigman, Alexander Blonz, Sebastian Frimmel alkotta keret veszi majd fel a küzdelmet a PPD Zagreb ellen. A meccs 20.45-kor kezdődik és a Sport 1 TV élőben adja.

Érdemes lesz továbbra is követni a közösségi felületeinket, fotókkal, videókkal, friss hírekkel jelentkezünk a zágrábi túráról.

Juan Carlos Pastor: - Mindig veszélyes a visszatérés az Európa-bajnokság után. Akadtak gondjaink a játékosokkal, a különböző posztokkal, de ezzel kell élnünk, készülnünk. Nagyon fontos meccs előtt állunk. Döntő lesz a kezdés, erre nagyon oda kell figyelnünk. A Zagreb nagyon keményen védekezik, ebből pedig gyors támadásokat vezet. Mint mindig, most is fontos lesz a védekezés, a kapusteljesítmény, mert ebből tudunk könnyű gólokat szerezni. Okosan, hosszan és türelmesen kell támadnunk a felállt fal ellen. Már csak négy meccs van hátra a csoportküzdelemből. Minden győzelem fontos, és mi szeretnénk az összes találkozónkat megnyerni, elérni a célunkat, hogy olyan helyen végezzünk, hogy ne keljen a nyolcaddöntőben pályára lépnünk. Ehhez az első lépést Zágrábben tehetjük meg – nyilatkozta Juan Carlos Pastor vezetőedző.

Szerda délelőtt még itthon edzettünk. Nem ez lesz az utolsó foglalkozás a meccs előtt, csütörtök délelőtt is szerepel a programban egy kis átmozgatás. Megszokott dolog, hogy ha késő este játszunk, edzünk. A meccset követően egyből indulunk haza, hiszen szombaton 17.30-kor rangadót vívunk a PICK Arénában, a Grundfos Tatabányát fogadjuk. Komoly kis hét, két komoly kihívással.

Közzétéve: 2022.02.16.

TOVÁBBI HÍREK

2024
05/16
Szombaton a NEKA lesz az ellenfelünk a Magyar Kupa elődöntőjében

Szombat és vasárnap Tatabánya lesz a házi gazdája a Magyar Kupa négyes döntőnek. Az elődöntőben (kezdés: 15.30) a HSA NEKA lesz az ellenfelünk.

2024
05/15
Gyászol a #HandballFamily: elhunyt Barok István

70 éves korában elhunyt egykori játékosunk, utánpótlásedzőnk, majd sajtósunk, Barok István.

AZ ÖSSZES HÍR