Köztünk a helyed, a PICK Arénában is: kezdődik a bérletértékesítés!

Vissza
Köztünk a helyed, a PICK Arénában is: kezdődik a bérletértékesítés!

Vásárold meg kedvenc helyedre a tavaszi bérleted, és vegyél részt a nyereményjátékunkon, melyen most egy teljes 2022/2023-as évadra szóló szezonbérletet, vagy a csapat által dedikált labdát is nyerhetsz!

Miért érdemes bérletet vásárolni:

- A jegyvásárláshoz képest 20% kedvezménnyel juthatsz belépőhöz 

- Nem kell sorban állnod a mérkőzések előtt, gyorsabb bejutás és garantált ülőhely vár a PICK Arénában a bajnoki, Magyar Kupa és BL-mérkőzéseken – a bérlet a K&H férfi kézilabdaliga bajnoki döntőjére, és a BL egyenes kieséses szakaszának mérkőzéseire is érvényes lesz

 Nyereményjáték!

Ha részt veszel a nyereményjátékunkon, a sorsoláson megnyerheted a 3 db teljes szezonbérlet egyikét a 2022/2023-as szezonra, valamint három darab, játékosaink által aláírt, hivatalos mérkőzéslabdát. A nyereményjátékban való részvétel feltétele az alábbi linkről letölthető adatlap kitöltése és leadása a bérletvásárláskor. Adatvédelmi irányelveinket és a játékszabályzatot pedig ITT találjátok. Javasoljuk, hogy az adatlapot kinyomtatva, kitöltve és aláírva hozzátok magatokkal a bérletvásárláskor, de a PICK Arénában is lesz lehetőség annak kitöltésére.

Fontos tudnivalók

A bérletek vásárlásának nem feltétele a védettségi igazolvány, ugyanakkor a hatályos jogszabályoknak megfelelően a PICK Arénába csak érvényes védettségi igazolvánnyal és személyazonosító igazolvánnyal lehet csak belépni. Itt hívjuk fel a figyelmeteket, hogy az oltást igazoló papír, illetve a PCR-teszt nem jogosít belépésre, kizárólag a QR-kóddal ellátott plasztikkártyát, vagy annak telefonra letöltött alkalmazását fogják elfogadni! 18 éven aluli szurkolóink védettségi igazolvánnyal rendelkező kísérővel léphetnek a stadion területére! Kérjük szurkolóinkat, hogy az aktuális rendelkezésekről tájékozódjanak mérkőzéseink előtt honlapunkról, valamint figyeljétek a hatályos rendelkezéseket is. Bérletek vásárlására az 1., 2., 3., 4. kategóriájú helyekre van lehetőség a PICK Aréna pénztáraiban. VIP bérleteink (204, 206, 105 szektorok, valamint a SKYBOX-ok) és egyéb emelt szintű csomagjaink felől  a vip.arena@pickhandball.hu e-mail címen tudtok érdeklődni.

6 éven aluli gyermekek számára a mérkőzéseink látogatása ingyenes, jegy-, vagy bérlet vásárlása a belépéshez nem szükséges. Ugyanakkor, amennyiben a gyermek számára saját ülőhelyet szeretnétek, úgy számára is bérlet (vagy jegy) vásárlása szükséges. A mérkőzésekre a beléptetés során a hat éven aluli gyermekek számára a biztonsági szolgálat regisztrációs jegyet biztosít, amely azonban nem ülőhelyre szól.

Jegyárak és kategóriák

A 2020-ban elmaradt mérkőzések kompenzálásaként a 2019/2020-as szezonban bérlettel rendelkező szurkolóink kedvezményes, kompenzációs áron vásárolhatnak bérletet.

Regisztrációs bérletek

Mozgáskorlátozott szurkolóink 1000 forintért tudnak regisztrációs szezonbérletet vásárolni, azonban a vásárláskor fel kell mutatniuk a kedvezményre jogosító igazolványt.  

 A regisztrációs bérletek megvásárlása kizárólag személyesen lehetséges a PICK Aréna pénztáraiban. Ezen bérletek esetében az arénába belépéskor ellenőrizve lesz a belépő személy kedvezményes jogosultsága.  

A bérletvásárlás szakaszai

1. szakasz: február 14-15-16: kizárólag a 2019/2020-as bérlettel rendelkező bérletesek számára fenntartott, elővételi bérletvásárlási időszak

A bérletek értékesítését elővásárlási időszakkal kezdjük. Február 14-16. között, 12-18. óráig  kizárólag azon szurkolóink tudják megvásárolni bérleteiket, akik a 2019/2020-as szezonban bérlettel rendelkeztek. A bérletértékértékesítés helyszíne a PICK Aréna jegypénztára. A vásárlás során a korábbi bérlet bemutatása szükséges, amely a bérletvásárláskor kilyukasztásra kerül.  

Egy bérlettel csak egy bérlet vásárolható, egy fő pedig maximum három bérletet vásárolhat, ugyanakkor ebben az esetben is szükséges mindegyik 2019/2020-as szezonra szóló bérlet bemutatása.  
 
A bérletvásárláskor készpénzes és bankkártyás fizetésre is lesz lehetőség.  

2. szakasz: február 17-19.: nyílt bérletvásárlási időszak

A bárki számára elérhető, nyilvános bérletértékesítést február 17-én csütörtökön 12.00 órakor kezdjük. A bérletek személyes megvásárlására személyesen a PICK Aréna jegypénztáraiban lesz lehetőség. 

A jegypénztárak nyitvatartása:

2022. február 14-19: 12:00 – 18:00

Vásárolj bérletet az interneten!

Idén először online is lehetőségetek van a bérletek megvásárlására, 2022. február 17-én 12 órától, a jegymester.hu rendszerén keresztül. Az online vásárlás legfőbb előnye, hogy sorban állás nélkül, bárhol, kényelmesen, gyorsan kiválaszthatod a helyed, és kifizetheted a bérletet.  

Az online megvásárolt bérleteket postán kézbesítjük szurkolóink számára, ugyanakkor a rendszer biztosít egy online bérletet is, így amennyiben az első mérkőzésig nem érkezik meg a bérleted, úgy a vásárlás során kapott online bérlet is feljogosít a belépésre. A bérletek online megvásárlásával elkerülhető a sorban állás, valamint következő szezonban a megújítás is egyszerűbbé válik majd.  

Új bérleteseink számára feltétlenül javasoljuk, hogy éljenek az online vásárlás lehetőségével.

A PICK Aréna beléptetőkapui olvassák az online bérleteket, a leolvasás módja teljes mértékben megegyezik a kinyomtatott jegyekével és bérletekével. Fontos, hogy az érvényesítés előtt a vonalkódot annyira ki kell nagyítani, hogy a jegyolvasó le tudja olvasni.

Jegyértékesítés a Grundfos-Tatabánya elleni mérkőzésünkre

Február 19-én 17.30 órától a Grundfos-Tatabánya KC csapatát fogadjuk a PICK Arénában. A magyar rangadó előtt egy újabb ünnepségre kerül sor a PICK Arénában: szektorokat, termeket, kapukat és szobákat nevezünk el olyan emberekről, akik sokat tettek klubunkért, a szegedi kézilabdáért. Azon szurkolóink számára, akik nem élnek a bérletvásárlással, február 18-án, 12 órakor kezdődik a jegyértékesítés. A jegyek a PICK Aréna jegypénztáraiban, valamint a jegymester.hu felületén is ekkor válnak elérhetővé. 

Hajrá, Kékek! Csak előre!

 

 

 

Közzétéve: 2022.02.12.

TOVÁBBI HÍREK

2024
03/27
Szurkolói információk a Veszprém elleni BL-meccsre

Csütörtök 18.45-kor a Bajnokok Ligájában a Telekom Veszprém csapatát fogadjuk a PICK Arénában. Szurkolói információk.

2024
03/27
Mizo Tejutazó Gyermeksarok a rangadón is

A csütörtöki magyar BL-rangadón a PICK Arénában ismét kialakítjuk a Mizo Tejutazó Gyermeksarkot.

AZ ÖSSZES HÍR