Készülünk! Jön az év első bajnokija

Vissza
Készülünk! Jön az év első bajnokija

Vasárnap 17 órakor az év első meccsén az Eger otthonában lépünk pályára a K&H férfi kézilabda ligában. Gőzerővel készülünk.

Hétfőn délelőtt kondi, kedden két edzés, szerdán egy foglalkozás. Ez a csapat programja. Teljes erőbedobással készülünk 2022 első éles bevetésére, az SBS Eger elleni idegenbeli bajnokira. A K&H férfi kézilabda ligában vasárnap 17 órakor előrehozott meccset játszunk.

Készül a keret, edz. Vannak kisebb sérültjeink, betegeink, de akik egészségesek, azok teljes intenzitással tréningeznek. A kedd délelőtti foglalkozáson sok-sok tréfás feladatot is beiktatott a programba Juan Carlos Pastor vezetőedző, így a fiúk rengetegszer mosolyogtak, jó kedvvel végezték a gyakorlatokat. Persze, ment az egymás ugratása is, ebben Bodó Ricsi járt az élen, kapta tőle rendesen Imanol Garciandía az „osztást”. Azt is megszokhattuk már, hogy olyan edzés nem létezik, amelyiken egy kis taktika ne kerülne elő. Főként a védekezés került előtérbe, majd egymás elleni játék zárta a közel másfél órás foglalkozást.

Eddig tizenhárom meccset játszottunk a 2021–2022-es NB I-es szezonban, ebből tizenkettőt megnyertünk, egyszer, a Veszprém otthonában döntetlent értünk el. Huszonöt ponttal vezetjük a K&H ligát. Az Eger négy ponttal a tizenharmadik helyet foglalja el. Tavaly december 4-én már megmérkőztünk velük, akkor az újszegedi sportcsarnokban 44-29-re nyertünk.

 

Közzétéve: 2022.01.26.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/20
Nagy Martin: továbbra is OTP Bank - PICK Szeged

Klubunk 2025. június 30-ig meghosszabította szerződését kapusunkkal, Nagy Martinnal.

2024
04/19
Vereséget szenvedtünk a rangadón

A K&H férfi kézilabda liga 22. fordulójában 36-27-es vereséget szenvedtünk a Telekom Veszprém otthonában.

AZ ÖSSZES HÍR