Borut Mackovsekkel meghosszabbítottuk a szerződését

Vissza
Borut Mackovsekkel meghosszabbítottuk a szerződését

Klubunk Borut Mackovsekkel 2024-ig meghosszabbította a szerződését.

Klubunk 2024-ig meghosszabbította Borut Mackovsek szerződését. A balátlövő nagy erőssége a csapatunknak, komplett játékos, aki védekezésben és támadásban is magas szinten játszik, meghatározó szerepet tölt be, így mindenképpen örömteli esemény volt számunkra is, hogy Boruttal sikerült megállapodni a hosszabbításról – nyilatkozta Kiss Bence, a PICK Szeged cégvezetője.

– A klubbal úgy döntöttünk, hogy folytatjuk a közös munkát és ezért nagyon hálás vagyok. 2024-ig maradok. Boldog vagyok, hiszen a családommal nagyon jól érezzük magunkat Szegeden. Nagyon szép lenne, ha az idei szezonban sikerülne bejutnunk a Bajnokok Ligája négyes döntőjébe. Néhány éve már ez a klub álma. És azt hiszem, eddig jól meneteltünk idén a BL-ben. Ezután minden csak rajtunk múlik – nyilatkozta Borut Mackovsek.

Borut Mackovsek 2020-ban igazolt a csapatunkhoz. 2021-ben magyar bajnok lett velünk. A háromgyermekes családapa 1992. szeptember 11-én született a szlovéniai Koperben. Eddig 97-szer lépett pályára a szlovén nemzeti csapatban és 217 gólt szerzett.

A PICK Szegedben eddig 34 NB I-es meccsen 90-szer zörgette meg az ellenfelek hálóját. A Bajnokok Ligájában eddig 36 találatnál jár, az idei szezonban már 27 gólt jegyzett, jelenleg a 46. helyen áll a házi BL-góllistán. Borut Mackovsek tagja a magyar-szlovák Európa-bajnokságra készülő szlovén válogatottnak.

Közzétéve: 2021.12.30.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/18
Következik a magyar rangadó

Péntek 20 órakor a K&H férfi kézilabda liga rangadóján a Telekom Veszprém otthonában lépünk pályára. A meccset az M4 Sport közvetíti.

2024
04/17
Vasárnap a PICK Arénában játszik az U21-es csapatunk

Vasárnap 16 órakor az NB I/B-s bajnokság 26. fordulójában az OTP Bank-PICK Szeged U21 a Vecsés csapatát fogadja. A #kiskékek ismét a PICK Arénában vívják a meccset.

AZ ÖSSZES HÍR