Csütörtök itthon játszunk a Vardar ellen

Vissza
Csütörtök itthon játszunk a Vardar ellen

Nincs megállás: csütörtök 18.45-kor az észak-macedón HC Vardar 1961 csapatát fogadjuk zárt kapus meccsen a Bajnokok Ligájában. A találkozót a Sport 1 élőben közvetíti.

101. győzelmünket arattuk a Bajnokok Ligájában, a HC Vardar 1961 otthonában a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában. Ez volt a negyedik sikerünk az idei szezonban, így már 8 pontunk van, és az 5. helyre léptünk előre a csoportunkban.

Arról beszámoltunk már, hogy történelmi sikert értünk el Szkopjéban, először sikerült az észak-macedón fővárosban diadalmaskodnunk. A 28-26-os sikerünk után majd felrobbant az öltözőnk, annyira örült a győzelemnek a csapat. Gyors tusolás után a meccs után haza is indultunk, Szkopjéból éjfél előtt szálltunk fel, és hagytuk magunk mögött a havas tájat. Nem mindennapi élményben volt részünk az utazás alatt, hiszen hajnal fél kettőkor Szeged mellett repültünk el, és csodás látványt nyújtott szeretett városunk. Fél négy előtt néhány perccel érkeztünk meg az újszegedi sportcsarnok elé, a mai nap a pihenésről szól, kedden délelőtt viszont már edzésen vesz részt a keret, hiszen csütörtök 18.45-kor jön az újabb BL-feladat, a HC Vardar 1961-et fogadjuk hazai pályán.

- Ez a szkopjei siker hatalmas erőt adhat nekünk. Sőt, az, hogy zsinórban kétszer nyertünk, nagyon fontos volt a lelkünknek. Hihetetlen jó érzés volt együtt örülni az öltözőben, hatalmas boldogság töltött el bennünket a Vardar legyőzése után. Keddtől viszont már csakis a csütörtöki szegedi meccsre koncentrálunk, mert már a szkopjei mérkőzésen is bebizonyosodott, hogy egy pillanatra sem szabad kihagynunk - nyilatkozta a Vardar ellen hat gólt szerző Bánhidi Bence.

Cikk: Süli Róbert
Fotó: Goran Antevski

Közzétéve: 2021.02.15.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

2024
04/24
U18-as akadémai csapatunk a négyes döntő kapujában

Négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a második helyet foglalja el a tabellán a PICK Kézilabda Akadémia U18-as csapata. A négyes döntő kapujában állnak a #kiskékek.

AZ ÖSSZES HÍR