Újból edzésbe állunk, halasztják a Tatabánya elleni meccsünket

Vissza
Újból edzésbe állunk, halasztják a Tatabánya elleni meccsünket

Ma újból edzésen vesz részt a keret, játékosaink elhagyhatták a karantént. Eldőlt, hogy a szombatra kiírt hazai, Tatabánya elleni bajnokinkat elhalasztják.

Nem egyszerű az életünk, az biztos. A koronavírus-járvány rendesen átírja a mindennapjainkat, amit azért nem egyszerű senkinek sem megélnie. Azok a játékosaink, akik karanténban voltak - mindannyian negatívak, de a szabályok miatt otthon kellett maradniuk - ma végre edzésre jelentkezhetnek. Juan Carlos Pastor vezetőedző és segítői, Marko Krivokapics, Nenad Damjanovics és Bubori Kornél ismét tréninget vezényelhet a csapatnak, amely azért nem lesz teljes.

Egyelőre a sérültjeink gyógyulnak, Mario Sostaric, Luka Stepancic és Stefán Sigurmannsson egyre jobb állapotban van, de egyelőre ők még a rehabilitációt végzik.

Akik elkapták a koronavírust, azok sem lehetnek a társakkal, hiszen számukra még vizsgálatok következnek. Ha ezeknek jó lesz az eredménye, akkor kezdhetnek el edzeni.

A héten viszont nem lesz meccsünk: az már ismert volt, hogy a kedd, Orosháza elleni bajnokinkat elhalasztották, de a szombatra kiírt hazai, Tatabánya elleni rangadónk is halasztásra került. A Bányász keretében is többen megbetegedtek, így egy későbbi időpontban játsszuk le ezt a meccset.
A hét tehát a gyakorlásról szól. Legközelebb jövő héten a Bajnokok Ligájában csatázunk, október 15-én a portugál Porto vendégei leszünk. Ez a meccs premier lesz, luzitán csapattal az európai topligában még sohasem találkoztunk.
 

Cikk: Süli Róbert
Fotó: Sólya Eliza

Közzétéve: 2020.10.05.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/30
Új Aréna-rekorddal nyertünk a NEKA ellen

Utolsó hazai alapszakaszbeli meccsünkön 47-31-re nyertünk a HSE NEKA ellen. 47 az új PICK Aréna-rekord.

2024
04/30
Szurkolói információk a HSA NEKA elleni hazai meccsre

Kedd 18 órakor a K&H férfi kézilabda ligában a HSA NEKA csapatát fogadjuk a PICK Arénában. Szurkolói információk.

AZ ÖSSZES HÍR