Egyre nagyobb terhelést kap a csapat

Vissza
Egyre nagyobb terhelést kap a csapat

Ez a hatodik nap Szombathelyen, az edzőtáborban. A terhelés csúcsra jár. Napról napra egyre komolyabb adagot kell teljesíteniük a fiúknak.

Hétfőn délelőtt a Savaria Arénában kezdett a csapat. Előkerült a labda, pörgős tréninget vezényelt Juan Carlos Pastor vezetőedző. Három a három elleni játék, majd négy a négy elleni játék váltotta egymást. Volt ritmusa a tréningnek, amelynek a végén mindenki pólót cserélt. Szerencsére ma már nem volt olyan meleg a Vas megyei településen, 13 órakor 24 Celsius fokot mutatott a hőmérő, estére pedig kiadós esőt jósolnak. Ezzel még nem volt vége a délelőtti penzumnak, egy 20 perces kondiedzés zárta a foglalkozást.

Ebéd, pihenő, majd 17 órától újból edzés a Savariában. Említettük, hogy mindennap egyre keményebb feladatokat kap a csapat. Ma nem szerepelt futás a programban, de vasárnap igen. Senki sem mosolygott a futás végén. 15 másodperc sprint, 15 másodperc pihenő. Ezt nyolc percen keresztül kellett mindenkinek végeznie. Jó hír, hogy Luka Stepancic is már a társakkal gyakorol, egyedül Joan Canellas végez külön gyakorlatokat. Spanyol légiósunk kisebb térdműtéten esett át, de napról napra jobb állapotban van. Nyolc perc után kisebb pihenőt kapott a keret. Ez nem tartott sokáig, újabb nyolc perces futás következett. Bubori Kornél erőnléti edző népszerűségi indexe vasárnap estére annyit esett, mint a már említett hőmérséklet: sokat.

Érdemes lesz majd továbbra is figyelni közösségi oldalainkat, friss fotókkal és videókkal jelentkezünk.

Eközben Szegeden, egy nyári táborban Napsugár és Niki a Széchényi téren klubunk címerét rajzolta fel. Mindketten nagyon kedvelnek bennünket #kékeket. Nagyon szépen köszönjük a rajzot, ez erőt ad az edzőtáborhoz.

Cikk: Süli Róbert

 

Közzétéve: 2020.08.03.

TOVÁBBI HÍREK

2020
09/25
Jegyértékesítés a Vardar elleni BL-meccsre

Október 1-én (csütörtök) 18.45-kor az északmacedón Vardar Szkopjét fogadjuk a Bajnokok Ligájában. Jegyértékesítési információk.

2020
09/24
Tiszteletbeli MOL-PICK SZEGED-játékossá fogadtuk Erzsit és Szabit

A napokban tiszteletbeli MOL PICK SZEGED játékossá fogadtunk két kerekesszékes-válogatott kézilabdázót, Szilágyi Erzsébetet és Fekete Szabolcsot.

AZ ÖSSZES HÍR