Nyári fotópályázatot hirdetünk szurkolóinknak

Vissza
Nyári fotópályázatot hirdetünk szurkolóinknak

Ezen a nyáron is várjuk a kreatív, vicces, családias, szóval igazi #kékek hangulatú képeket szurkolóinktól. A legjobbakat háromtagú zsűrink fogja kiválasztani, és értékes nyereményekkel díjazzuk!

Tavaly hirdettük meg először nyári fotópályázatunkat. Szerettük volna nyáron is látni szurkolóinkat, hogy jól érzik magukat és a meccsmentes időszakban is gondolnak ránk. Rengeteg csodás képek kaptunk.

 A 2019 nyári fotók itt megtekinthetőek.

Ebben az évben úgy alakult az élet, hogy nagyon régen találkoztunk már egymással, így nagyon-nagyon hiányoznak szurkolóink. Bízunk benne, hogy az újrakezdésig sok-sok szép nyári élménnyel gazdagodnak a kék szívűek.

Szerencsére már lehetősége lesz mindenkinek arra, hogy élvezze a nyár szépségeit, így idén is arra kérünk mindenkit, hogy küldjön fotót nekünk. A fotópályázatra olyan képeket várunk, amelyen jól látszik, hogy a MOL-PICK SZEGED-család tagjai a szereplők és nyárias környezetben készült. Akár belföldön, akár külföldön nyaraltok, vagy éppen a kertben, egy játszótéren, vagy tóparton pihentek, ezt egy fotó formájában örökítsétek meg, és küldjétek el a kekek@pickhandball.hu email-címre augusztus 23-ig. A levél tárgyába írjátok bele, hogy “MOL-PICK SZEGED fotópályázat 2020”. Eredményhirdetés az első hazai bajnoki mérkőzésen lesz.

 A pályázat lényege, hogy a fotókon minél ötletesebb formában megjelenjen a MOL-PICK SZEGED. Tehát találékony, vicces formában tudasd a nagyérdeművel, hogy a családunk tagja vagy.

A legjobb, legötletesebb képeket díjazzuk! Az összes beérkezett pályamű közül háromtagú zsűrink (Jonas Källman, Bodó Richárd és Orcsik Erzsébet - CSAK ELŐRE A Szegedi Kézilabdáért Egyesület) fogja kiválasztani az első három helyezettet, akik értékes nyereményben részesülnek.

I. helyezett: 2 db jegy az első hazai Bajnokok Ligája-mérkőzésünkre, és egy közös fotó a csapattal

II. helyezett: csapat által aláírt, névre szóló mez

III. helyezett: MOL-PICK SZEGED-ajándékcsomag

A legjobb képeket hivatalos Facebook- és Instagram-oldalunkon nyilvánosan közzétesszük.

A játékszabályzat ide kattintva olvasható el.

MOL-PICK SZEGED Fotópályázat 2019-es dobogósai

 

Közzétéve: 2020.06.14.

TOVÁBBI HÍREK

2024
05/19
Ezüstérmesek lettünk a Magyar Kupában

Hatalmas csatában, 33-30-as vereséget szenvedtünk a Telekom Veszprém együttesétől a tatabányai Magyar Kupa-döntőben.

2024
05/19
Mindenki! Magyar Kupa-döntőre fel!

Ma 18 órakor a Magyar Kupa tatabányai döntőjében a Telekom Veszprém ellen lépünk pályára. A meccset az M4 Sport élőben közvetíti.

AZ ÖSSZES HÍR