Mindenki! Magyar Kupa-döntőre fel!

Vissza
Mindenki! Magyar Kupa-döntőre fel!

Ma 18 órakor a Magyar Kupa tatabányai döntőjében a Telekom Veszprém ellen lépünk pályára. A meccset az M4 Sport élőben közvetíti.

Újból a legnagyobb riválisunkkal, a Telekom Veszprém együttesével mérkőzünk a Magyar Kupa tatabányai fináléjában.

Mindkét csapat sikerrel vette az elődöntőt, mi a HSA-NEKA együttesét győztük le 39-33-ra, míg a bakonyiak a Dabast verték 38-27-re. Érvényesült a papírforma, így a 23. MK-döntőt vívja egymással a két csapat. A meccsünk krónikájához tartozik, hogy Dean Bombac megszerezte 1000. szegedi találatát.

Szombat este a pihenésről szólt, szerencsére jó volt az idő, így többen sétáltak egyet, majd vasárnap délelőtt taktikai értekezlet és videózás szerepel a programban. Mindenki megúszta sérülés nélkül az elődöntőt, Kárpáti Krisztián vezetőedző közvetlenül a meccs előtt jelöli majd ki a 16 fős keretet.

A finálét Bócz László és Wiedemann Viktor vezeti majd, az M4 Sport pedig élőben közvetíti.

Népes szurkolósereg kell útra ma Szegedről. A Pick&Mizo #kékek Tour-nak köszönhetően megtelik a szektorunk. Az első napon már nagyon sokan átvették azt az ajándék pólót, amit a Pick és a Mizo ajánlott fel. A négyes döntőre kitelepült a szurkolói boltunk, itt kell a jegyet felmutatni, majd átvenni a pólót.

Az idei szezonban négyszer találkoztunk a Veszprémmel, eddig nem sikerült őket legyőzni, de ezt a rossz sorozatot most szeretnénk megtörni. Eddig mi hétszer emelhettük magasba a Magyar Kupát, az első sikerünket 47 éve, 1977-ben értük el. Utoljára 2019-ben Debrecenben diadalmaskodtunk, akkor is megszerveztük a #kékek Tour-t és népes szegedi szurkolósereg előtt diadalmaskodtunk. A #kékek tábor már az elődöntőben nagyon sokat segített, pazar volt a hangulat, így a fináléban is minden hangra, minden tapsra nagy szükségünk lesz. 

 

Közzétéve: 2024.05.19.

TOVÁBBI HÍREK

2024
06/18
Két akadémistánkat is kölcsönadunk az NB I-be

Két tehetséges akadémiai játékosunk is kölcsönbe kerül a következő szezonban. Gazsó Péter a HSA NEKA, míg Fekete Gellért a Csurgói KK csapatában szerepel az NB I-ben.

2024
06/17
Június 19-én döntenek

Klubunk beadta a szabadkártya kérelmét a 2024-2025-ös Bajnokok Ligája szezonra. Június 19-én döntenek az indulókról.

AZ ÖSSZES HÍR