Legyen kék a Karácsonyod!

Vissza
Legyen kék a Karácsonyod!

Hétfőtől (december 2.) egészen december 22-éig az ÁRKÁD Szegedben ismét MOL-PICK SZEGED relikviákat árulunk. Érdemes lesz karácsonyi ajándékot vásárolni nálunk.

Legyen kék a Karácsonyod! Ehhez szeretnénk mi is hozzájárulni. December 2-ától (hétfő) egészen december 22-éig az ÁRKÁD Szegedben - a főbejárattal szemben lesz a pult - MOL-PICK SZEGED-relikviákat árulunk.

Hétköznap 15 órától 19 óráig lesz árusítás, míg a hétvégéken 10 órától 19 óráig tartunk nyitva.
A premiernapon 16 órától Alen Blazevic, Stefán Sigurmannsson és Luka Stepancic is beáll a pult mögé, így a három játékosunkkal közös fotót is lehet majd készíteni, tőlük is lehet ajándékot vásárolni.

Szurkolóink a megszokott termékek mellett számos új dologgal is találkozhatnak, így érdemes lesz megkeresni bennünket, karácsonyi ajándékot vásárolni tőlünk, hogy legyen mindenkinek kék a szeretet ünnepe.

Szöveg: Süli Róbert
Fotó: Kocsis Alíz

Közzétéve: 2019.11.28.

TOVÁBBI HÍREK

2019
12/10
Szívhez szóló levelet kaptunk - megható sorok

Dr. Kovács Dénes szakpszichológus, a Reménysugár Alapítvány kuratóriumi elnöke ismét szívhez szóló levelet írt nekünk. Ilyenkor azért könnybe lábad a szemünk. Köszönjük a megható sorokat!

2019
12/10
Pénteken búcsúztatjuk az évet

Pénteken 16 órakor a K&H férfi kézilabda ligában a Ferencváros együttesét fogadjuk az újszegedi sportcsarnokban. Ez lesz 2019-ben az utolsó meccsünk.

AZ ÖSSZES HÍR