Ellenfélmustra: ma 18 órakor a Komlót fogadjuk

Vissza
Ellenfélmustra: ma 18 órakor a Komlót fogadjuk

Azt a Sport36-Komlót fogadjuk ma 18 órakor az újszegedi sportcsarnokban, amely szombaton óriásit harcolt a Ferencváros otthonában, kilencgólos hátrány után még a döntetlenért is támadhatott.

26–25-ös vereséget szenvedett a Ferencváros otthonában a Komló a K&H liga 2019-2020- idényének nyitányán. 18–9 után kezdtek erőteljes felzárkózásba a Baranya megyeiek, akik az utolsó másodpercekben a döntetlenért is támadhattak, viszont Srecko Jerkovic lövését Marián Zernovic kapus védte.

Az előző szezon végén a bányászváros csapata a tabella kilencedik helyén zártak. Házi gólkirályuk a montenegrói balszélső Igor Markovics volt 161 góllal. Nyáron öt játékos érkezett Komlóra, míg hárman távoztak.

A jobbszélső Vaskó Péter és az irányító Takács Bence Egerből érkezett a baranyaiakhoz, míg Oláh Tamás a Ferencvárost, Bruno-Vili Zobec a Ceglédet hagyta ott a komlóiak hívószavára, Jóga Norbert pedig Mezőkövesdről írt alá.

A távozók oldalán három név szerepel. Az elmúlt hétvégén már a Csurgó mezében láthattuk játszani Gebhardt Ádámot, míg Pál Ádám az NB I/B Keleti csoportjában érdekelt, Csongrád megyei Conti Tech FKSE-Algyőhöz igazolt, Branislav Obradovics pedig visszavonult.

Tudta?

Mai ellenfelünk csapatkapitánya Katzirz Dávid, aki 2008 és 2011 között minket erősített, de korábban magára húzhatta mezünket Grünfelder Péter is, míg Manojlovity Sztefán utánpótlásunkban nevelkedett. Érdekesség, hogy irányítójuk, Sunajko Filip a Sävehofnál kölcsönbe levő játékosunk, Sunajko Stefán bátyja.

A ma 18 órkor kezdődő MOL-PICK SZEGED - Sport36-Komló mérkőzésről élő szöveges közvetítéssel jelentkezünk, amelyet ide kattintva olvashat majd.

Cikk: Becsei Dávid
Fotó: Kocsis Alíz

Közzétéve: 2019.09.06.

TOVÁBBI HÍREK

2020
02/27
200. BL-fellépésünk következik Barcelonában

200. Bajnokok Ligája-mérkőzésünket vívjuk szombaton 20 órakor Spanyolországban, a Barcelona otthonában. Az idény utolsó csoportmeccse vár ránk.

2020
02/27
Joan Canellas: 2021-ig MOL-PICK SZEGED

Csapatunk 2021. június 30-ig meghosszabbította szerződését Joan Canellasszal. Spanyol játékosunk remekül érzi magát Szegeden, nagyon boldog, hogy továbbra is viselheti a kék mezt.

AZ ÖSSZES HÍR