Közel ezren nyitottuk meg a szezont

Vissza
Közel ezren nyitottuk meg a szezont

Népes szurkolótáborunkkal közösen nyitottuk meg a 2019-2020-as szezont ma délután az V. PICK-niken. Rengeteg fotó készült, temérdek autogramot kiosztottak játékosaink, de természetesen jókedvben sem volt hiány.

Immár ötödik alkalommal nyitottuk meg szurkolóinkkal közösen az előttünk álló szezont. Izzasztó munka vár az elkövetkezendő hetekben játékosainkra, de ma délután feltöltődhettek sok-sok szeretettel, amit a kék hívektől kaptak.

Néhány perccel 16 óra után gördült be csapatbuszunk a Széchenyi térre, ahol vastaps és dobszóló közepette foglalták el helyüket Bánhidi Bencéék, majd Méhes Gábor műsorvezető egyenként szólította fel a színpadra először a szakmai stáb tagjait, majd játékosainkat.

Fergeteges hangulatban, villámgyorsan eltelt a délután, amelyen csapatunk állandó mókamestere, Stefán Sigurmannsson énekeltette meg a kék híveket. „Sigi bedobta, Sigi bedobta!” – hangzik a legendás mondat leírható változata.

Miközben egyre többen álltak már a színpadon, folyamatosan készültek a szelfik, de spanyol világbajnok irányítónk, Joan Canellas alkalmi dobosnak állt, miközben a Blahalouisiana készülődött élőkoncertjéhez.

Csapatunk jó hangulatban töltődhetett fel a szurkolók által sugárzott energiával és szeretettel az elkövetkezendő feladatokra. Holnap 7.45-kor már az újszegedi sportcsarnokban indul Bodó Richárdék napja, majd szerdán elutaznak a szlovéniai Roglára, ahol tíznapos magaslati edzőtáborban vesznek részt. Itt a karmester erőnléti edzőnk, Bubori Kornél lesz.

Ma délután sajtóebédet is tartottunk, ahol bemutattuk új játékosainkat, valamint megszólalt többek között Juan Carlos Pastor vezetőedző, csapatkapitányunk, Jonas Källman, valamint az új fiúk, Mikler Roland, Luka Stepancic és Bogdan Radivojevic. Erről ide kattintva olvashat.

Cikk: Becsei Dávid
Fotók: Dénes Balázs

Közzétéve: 2019.07.21.

TOVÁBBI HÍREK

2024
03/18
Szerdán a tét a Magyar Kupa négyes döntőbe jutás

Szerdán 18 órakor a Magyar Kupa negyeddöntőjében a PLER-Budapest otthonában lépünk pályára. A tét a négy közé jutás.

2024
03/16
Kékbe öltözik a Down Alapítvány

Március 23-án (szombat) a Csurgói KK elleni hazai bajnokinkra meghívtuk a Down Alapítvány tagjait.

AZ ÖSSZES HÍR