Közel ezren nyitottuk meg a szezont

Vissza
Közel ezren nyitottuk meg a szezont

Népes szurkolótáborunkkal közösen nyitottuk meg a 2019-2020-as szezont ma délután az V. PICK-niken. Rengeteg fotó készült, temérdek autogramot kiosztottak játékosaink, de természetesen jókedvben sem volt hiány.

Immár ötödik alkalommal nyitottuk meg szurkolóinkkal közösen az előttünk álló szezont. Izzasztó munka vár az elkövetkezendő hetekben játékosainkra, de ma délután feltöltődhettek sok-sok szeretettel, amit a kék hívektől kaptak.

Néhány perccel 16 óra után gördült be csapatbuszunk a Széchenyi térre, ahol vastaps és dobszóló közepette foglalták el helyüket Bánhidi Bencéék, majd Méhes Gábor műsorvezető egyenként szólította fel a színpadra először a szakmai stáb tagjait, majd játékosainkat.

Fergeteges hangulatban, villámgyorsan eltelt a délután, amelyen csapatunk állandó mókamestere, Stefán Sigurmannsson énekeltette meg a kék híveket. „Sigi bedobta, Sigi bedobta!” – hangzik a legendás mondat leírható változata.

Miközben egyre többen álltak már a színpadon, folyamatosan készültek a szelfik, de spanyol világbajnok irányítónk, Joan Canellas alkalmi dobosnak állt, miközben a Blahalouisiana készülődött élőkoncertjéhez.

Csapatunk jó hangulatban töltődhetett fel a szurkolók által sugárzott energiával és szeretettel az elkövetkezendő feladatokra. Holnap 7.45-kor már az újszegedi sportcsarnokban indul Bodó Richárdék napja, majd szerdán elutaznak a szlovéniai Roglára, ahol tíznapos magaslati edzőtáborban vesznek részt. Itt a karmester erőnléti edzőnk, Bubori Kornél lesz.

Ma délután sajtóebédet is tartottunk, ahol bemutattuk új játékosainkat, valamint megszólalt többek között Juan Carlos Pastor vezetőedző, csapatkapitányunk, Jonas Källman, valamint az új fiúk, Mikler Roland, Luka Stepancic és Bogdan Radivojevic. Erről ide kattintva olvashat.

Cikk: Becsei Dávid
Fotók: Dénes Balázs

Közzétéve: 2019.07.21.

TOVÁBBI HÍREK

2019
12/07
Egy labdára a döntetlentől

Hatalmas csatában 29-28-as vereséget szenvedtünk a Telekom Veszprém otthonában. Az utolsó támadás a miénk volt, azonban nem sikerült egyenlítenünk.

2019
12/06
Luka Stepancic várja az első rangadóját

Szombaton 19.30-kor a K&H férfi kézilabda ligában a Telekom Veszprém otthonában vívunk rangadót. Luka Stepancic első magyar derbijére készül, horvát játékosunkkal beszélgettünk.

AZ ÖSSZES HÍR