Bodó Richárd már férjként jön az V. PICK-nikre

Vissza
Bodó Richárd már férjként jön az V. PICK-nikre

Az V. PICK-nikkel vasárnap 16 órától nyitjuk meg a 2019-20-as szezont a Széchenyi téren, ami után szlovéniai magaslati edzőtáborral indulunk. Többek között ennek túléléséről, családról és horgászatról beszélgettünk a nemzet Bombázójával, Bodó Richárddal.

– Az elmúlt hétvégén egybekeltetek a pároddal, Viviennel. Jól sikerült az ünneplés?
– Minden klappolt teljesen, mindenki nagyon boldog volt, jól éreztük magunkat. Nászút most nem lesz, majd 2020 nyarán megyünk valamerre, akkor már a kis Bence is nagyobb lesz.

– Öthónapos elmúlt a kis Bombázó, hogy van?
– Most már egész nagy fiúcska, felvillanyozza a napjainkat. Minden rendben van vele, életvidám, csodálatos érzés, hogy velünk van.

– Hogyan telt a nyaratok?
– Köszönjük szépen jól, de nagyobb utazásunk nem volt, itthon mozogtunk. Többnyire a rokonokat, barátokat látogattuk meg, Magyarországon próbáltunk meg kikapcsolódni, ami sikerült. Komolyabb, külföldi nyaralást jövőre tervezünk.

– Dmitrij Zsitnyikov és Stefán Sigurmannsson mellett te is nagy horgász hírében állsz. Sigi egy 90 cm-es lazaccal büszkélkedhet a nyáron, neked mi akadt a horgodra?
– Mindössze három napot sikerült horgásznom a nagybátyámmal, aki az egész nyarat végigpecázza Balatonalmádinál a Balatonon. Ekkor sikerült kifárasztanom több, mint negyven perc alatt egy 17,5 kg-os pontyot, ami óriásit harcolt, még csónakkal is utána kellett mennünk.

– Véget ér a szabadságod a héten, többek között te is dokumentálod a közösségi médiában az egyéni edzéseket. Sikerült már rákapni a mozgásra?
– Ez már a harmadik hete, hogy tréningezek folyamatosan. Csinálom keményen a megkapott programot, jól érzem magam. Erőnléti edzőnk, Bubori Kornél gondoskodik arról, hogy izomlázunk legyen már most, de ez jól eső érzés, jó állapotban vagyok.

– Jövő szerdán indul a csapatunk a szlovéniai Roglára magaslati edzőtáborba. Hogyan lehet ezt időszakot túlélni?
– Igazából gyorsan eltelik a tíz nap, amit ott töltünk. A gond ilyenkor a monotonitás, hogy mindig ugyanazt csináljuk ugyanabban az időpontban. Rogla ugyanakkor sokkal jobb hely, mint a szerbiai Kopaonik, ahol korábban jártunk. Kiváló környezetben készülhetünk a szezonra. Ilyenkor az alapozáson van a hangsúly, a napjainkat leginkább az alvás, evés, edzés teszi ki. Esténként sok filmet nézünk Bánhidi Bencével, amikért ő felel. Nem szeretem a horrort, de van, hogy próbálkozik, akkor elfordulok és már alszom.

Interjú: Becsei Dávid
Fotó: Kocsis Alíz

Közzétéve: 2019.07.17.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

2024
04/24
U18-as akadémai csapatunk a négyes döntő kapujában

Négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a második helyet foglalja el a tabellán a PICK Kézilabda Akadémia U18-as csapata. A négyes döntő kapujában állnak a #kiskékek.

AZ ÖSSZES HÍR