Sigurmannsson rekordot döntött

Vissza
Sigurmannsson rekordot döntött

Játékosaink még pihenőjüket töltik, mielőtt július 21-én a Széchenyi téren az V. PICK-nikkel megnyitjuk a 2019-20-as szezont. Izlandi balszélsőnk, Stefán Sigurmannsson az aktív pihenést választotta, amely óriási sikerrel zárult számára.

Van, aki főzni szeret, van, aki a filmek szerelmese, és van, aki a horgászatnak hódol szabadidejében. A MOL-PICK SZEGED-ből utóbbiak táborát erősíti izlandi balszélsőnk, Stefán Sigurmannsson, aki a napokban Adaldalurban fárasztott ki egy hatalmas lazacot.

– Elképesztően jó érzés volt kifogni a képen látható lazacot – emlékezett vissza Sigi kérdésünkre. – Ez az egyéni rekordom, sosem fogtam még ekkorát, úgyhogy mostantól a 90 cm a szint – jegyezte meg elégedetten.

Nem az izlandi játékosunk az egyetlen csapatunkból, aki imád horgászni. Bodó Richárd és Dmitrij Zsitnyikov is szívesen ragad pecabotot szabadidejében.

– Nagy horgász Ricsi és Dima is, voltam velük már pecázni, de nehéz velük versenyezni. Teljesen más halakra horgásznak, de az a lényeg, hogy mindannyian örömünket leljük abban, hogy kiülünk a nyugodt vízpartra – tette hozzá.

Hamarosan kezdődik a szezon, így természetesen a horgászat mellett néhány szót ejtettünk a Bajnokok Ligája A csoportjáról is, ahova a PSG-vel, a Barcával, a Flensburggal, az Aalborggal, a Zagrebbel, a Celjével és az Elverummal kerültünk.

– Bár nehéz csoportba kerültünk, nekem tetszik. Ahogyan mindig, most is ki kell majd adnunk magunkból mindent, hogy elérjük a céljainkat, de tudom, hogy képesek leszünk rá – jegyezte meg Sigurmannsson, aki családjával szülővárosában, Hafnarfjördurban tölti a pihenőjét.

Cikk: Becsei Dávid
Fotó: Stefán Sigurmannsson 

Közzétéve: 2019.07.05.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/26
A 14. Eger-Szeged következik az NB I-ben

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda ligában a QHB Eger otthonában lépünk pályára. Ez lesz a két csapat 14. NB I-es meccse.

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

AZ ÖSSZES HÍR