Sigurmannsson rekordot döntött

Vissza
Sigurmannsson rekordot döntött

Játékosaink még pihenőjüket töltik, mielőtt július 21-én a Széchenyi téren az V. PICK-nikkel megnyitjuk a 2019-20-as szezont. Izlandi balszélsőnk, Stefán Sigurmannsson az aktív pihenést választotta, amely óriási sikerrel zárult számára.

Van, aki főzni szeret, van, aki a filmek szerelmese, és van, aki a horgászatnak hódol szabadidejében. A MOL-PICK SZEGED-ből utóbbiak táborát erősíti izlandi balszélsőnk, Stefán Sigurmannsson, aki a napokban Adaldalurban fárasztott ki egy hatalmas lazacot.

– Elképesztően jó érzés volt kifogni a képen látható lazacot – emlékezett vissza Sigi kérdésünkre. – Ez az egyéni rekordom, sosem fogtam még ekkorát, úgyhogy mostantól a 90 cm a szint – jegyezte meg elégedetten.

Nem az izlandi játékosunk az egyetlen csapatunkból, aki imád horgászni. Bodó Richárd és Dmitrij Zsitnyikov is szívesen ragad pecabotot szabadidejében.

– Nagy horgász Ricsi és Dima is, voltam velük már pecázni, de nehéz velük versenyezni. Teljesen más halakra horgásznak, de az a lényeg, hogy mindannyian örömünket leljük abban, hogy kiülünk a nyugodt vízpartra – tette hozzá.

Hamarosan kezdődik a szezon, így természetesen a horgászat mellett néhány szót ejtettünk a Bajnokok Ligája A csoportjáról is, ahova a PSG-vel, a Barcával, a Flensburggal, az Aalborggal, a Zagrebbel, a Celjével és az Elverummal kerültünk.

– Bár nehéz csoportba kerültünk, nekem tetszik. Ahogyan mindig, most is ki kell majd adnunk magunkból mindent, hogy elérjük a céljainkat, de tudom, hogy képesek leszünk rá – jegyezte meg Sigurmannsson, aki családjával szülővárosában, Hafnarfjördurban tölti a pihenőjét.

Cikk: Becsei Dávid
Fotó: Stefán Sigurmannsson 

Közzétéve: 2019.07.05.

TOVÁBBI HÍREK

2019
11/13
Jegyek a Veszprém elleni rangadóra - gazdára találtak a belépők

December 7-én vívjuk Veszprémben a rangadót. A meccsre minden jegy gazdára talált, így ismét megtelik a szegedi szektor.

2019
11/12
Kedd esti szegedi gólzápor

Gólzáporos meccset játszottunk hazai pályán a Dabas ellen, és 35-16-ra nyertünk a K&H férfi kézilabda ligában. A találkozón szerepet kaptak a fiataljaink is.

AZ ÖSSZES HÍR