Itthon kezdjük az új szezont

Vissza
Itthon kezdjük az új szezont

A Magyar Kézilabda Szövetségben elkészítették a K&H férfi kézilabda liga 2019-2020-as idényének a sorsolását. Az időpontok nem véglegesek. Az első fordulóban a Csurgói KK-t fogadjuk.

A kiírás szerint szeptember 1-én (vasárnap) hazai pályán a Csurgói KK ellen kezdjük meg a K&H férfi kézilabda liga 2019-2020-as szezonját. Mivel ez egy tervezet, és a VELUX EHF Bajnokok Ligája menetrendje sem ismert, így biztos, hogy sok-sok meccs kezdési napja, időpontja változik majd a mi szempontunkból.

A 2. fordulóban Komlóra utazunk, majd jön az újonc Vác elleni szegedi meccs. A 4. fordulóban – szeptember 29. (vasárnap) – vívjuk az első rangadót, méghozzá Tatabányán. A Veszprém elleni idegenbeli meccsünk december 8-ára (vasárnap) van kiírva, de mivel ezt minden bizonnyal az M4 Sport élőben adja, így ez is változik majd.
A nagy riválist 2020. április 12-én fogadjuk, míg az alapszakasz utolsó meccsét május 10-én idegenben a Fradi ellen  vívjuk.
Amint végleges a program, egyből hírt adunk róla.

 

 

Cikk: Süli Róbert
Fotó: Dénes Balázs

Közzétéve: 2019.07.09.

TOVÁBBI HÍREK

2020
06/06
Teljes az NB I-es mezőny, szeptemberben start

Szeptemberben újból 14 csapattal rajtol el a K&H férfi kézilabda liga.

2020
06/05
Gém Zoltánra emlékezünk

Klubunk az egykori kiváló vízilabdázóra, üzletemberre, dalszövegíróra, Gém Zoltánra emlékezik. Az általa írt „Ma elindulunk” számmal indítjuk minden idényünket.

AZ ÖSSZES HÍR