Két ingyenes edzőmeccset játszunk itthon

Vissza
Két ingyenes edzőmeccset játszunk itthon

Három hét múlva, július 21-én, délután az V. PICK-nikkel nyitjuk meg a szezont, majd szlovéniai edzőtáborozást követően két hazai, ingyenesen megtekinthető edzőmérkőzéssel folytatjuk a felkészülésünket horvátországi és franciaországi túránk előtt.

Immár hagyomány, hogy szurkolóinkkal közösen nyitjuk meg a szezont a Széchenyi téren a PICK-niken. Idén sem lesz ez másként, július 21-én jönnek a térre a szponzoraink, valamint több kísérő program is lesz, illetve megismerkedhetnek majd az új fiúkkal, de aláírásokat és fényképeket a kupagyőztesekkel is lehet majd készíteni.

Néhány ráhangolódó edzést követően a szlovéniai Roglára utazik majd a MOL-PICK SZEGED, ahol magaslati edzőtáborban az erőnlét megalapozása lesz a cél, Innen visszatérve Szegedre már egyre több labdás tréning színesíti majd a napjainkat, augusztus 7-én pedig barátságos találkozón fogadjuk 17 órától az újszegedi sportcsarnokban a Dabast. Augusztus 10-én ismét itthon lépünk pályára, második ingyenesen megtekinthető meccsünkön az NB I-be visszajutott Váci KSE lesz az ellenfelünk.

Augusztus harmadik hétvégéjén Alen Blazevic szülővárosában, a horvátországi Nasicéban játszunk két felkészülési mérkőzést, a házigazda Nexe és a szlovák bajnok Tatran Presov ellen. Augusztus 22-25. között Európa egyik legrangosabb nyári tornáján veszünk részt, a strasbourgi EuroTournoi-on. Ezen az eseményen a szervezők eddig a norvég Elverum, a francia Nantes és Montpellier, valamint a portugál Benfica indulását jelentették be a PICK neve mellett.

Tegnap este az Európai Kézilabda-szövetség Bécsben kisorsolta a Bajnokok Ligája csoportjait. A szövetség honlapján feltüntetett információk alapján a csoportkört szeptember 11-15. között a spanyol bajnok, legutóbb BL-bronzérmes Barca Lassa ellen kezdjük meg az újszegedi sportcsarnokban.

Cikk: Becsei Dávid
Fotó: Dénes Balázs

Közzétéve: 2019.06.28.

TOVÁBBI HÍREK

2019
11/13
Jegyek a Veszprém elleni rangadóra - gazdára találtak a belépők

December 7-én vívjuk Veszprémben a rangadót. A meccsre minden jegy gazdára talált, így ismét megtelik a szegedi szektor.

2019
11/12
Kedd esti szegedi gólzápor

Gólzáporos meccset játszottunk hazai pályán a Dabas ellen, és 35-16-ra nyertünk a K&H férfi kézilabda ligában. A találkozón szerepet kaptak a fiataljaink is.

AZ ÖSSZES HÍR