Támogatóinkkal zártuk az évet

Vissza
Támogatóinkkal zártuk az évet

Kedden este a Forrás Hotelben támogatóinkkal zártuk közösen az évet. Vastaps köszöntötte a csapatot.

„Aki itt ül, az a magyar bajnokcsapat tagja!” – erre a mondatra mindenki elkezdett tapsolni. Így indult kedd este a Forrás Hotelben a MOL-PICK SZEGED záróösszejövetele. Mivel még egy idegenbeli bajnokink van hátra, így a Cegléd ellen sikerrel (39–23) megvívott találkozó után támogatóinkkal, a klub munkatársaival és a teljes csapattal búcsúztattuk az évet.
Részt vett az eseményen egyik alapítónk, dr. Bérczi Mihály is, aki Juan Carlos Pastor vezetőedző és segítője, Marko Krivokapics mellett foglalt helyet.

Népes volt az összejövetel, amely remek hangulatban telt. Juhász Levente cégvezető köszöntötte a megjelenteket, értékelte a sikeres évet. Ezután Veres Mónika szórakoztatta a vendégeket, majd a vacsora következett. Támogatóink is sok-sok fotót készítettek a csapat tagjaival, beszélgettek velük.

Távozáskor minden vendégünk ajándékba kapta az évkönyvünket, Az aranyos évet, amelynek mindenki nagyon örült.

Cikk: Süli Róbert
Fotó: Dénes Balázs

 

 

Közzétéve: 2018.12.12.

TOVÁBBI HÍREK

2019
03/24
BL: nyertünk Plockban, kétgólos előny a visszavágóra

10–10-es félidő után 22–20-ra nyertünk az Orlen Wisla Plock ellen a VELUX EHF Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzésén, így kétgólos előnnyel várhatjuk a jövő vasárnapi visszavágót.

2019
03/23
Megérkeztünk Plockba! Meccsre fel!

Csapatunk szerencsésen megérkezett Plockba. Vasárnap 16 órakor a VELUX EHF Bajnokok Ligájában lépünk pályára. Tét a legjobb nyolc közé jutás, a visszavágót jövő vasárnap rendezik.

AZ ÖSSZES HÍR