Támogatóinkkal zártuk az évet

Vissza
Támogatóinkkal zártuk az évet

Kedden este a Forrás Hotelben támogatóinkkal zártuk közösen az évet. Vastaps köszöntötte a csapatot.

„Aki itt ül, az a magyar bajnokcsapat tagja!” – erre a mondatra mindenki elkezdett tapsolni. Így indult kedd este a Forrás Hotelben a MOL-PICK SZEGED záróösszejövetele. Mivel még egy idegenbeli bajnokink van hátra, így a Cegléd ellen sikerrel (39–23) megvívott találkozó után támogatóinkkal, a klub munkatársaival és a teljes csapattal búcsúztattuk az évet.
Részt vett az eseményen egyik alapítónk, dr. Bérczi Mihály is, aki Juan Carlos Pastor vezetőedző és segítője, Marko Krivokapics mellett foglalt helyet.

Népes volt az összejövetel, amely remek hangulatban telt. Juhász Levente cégvezető köszöntötte a megjelenteket, értékelte a sikeres évet. Ezután Veres Mónika szórakoztatta a vendégeket, majd a vacsora következett. Támogatóink is sok-sok fotót készítettek a csapat tagjaival, beszélgettek velük.

Távozáskor minden vendégünk ajándékba kapta az évkönyvünket, Az aranyos évet, amelynek mindenki nagyon örült.

Cikk: Süli Róbert
Fotó: Dénes Balázs

 

 

Közzétéve: 2018.12.12.

TOVÁBBI HÍREK

2019
05/23
Bajnoki döntő: nagy különbségű vereség Veszprémben

Az első félidőben még 14–13-ra vezettünk, végül 35–24-es vereséget szenvedtünk a bajnoki döntő első mérkőzésén Veszprémben.

2019
05/23
Pastor: Készen állunk a döntőre

Csapatunk ma 18.30-kor a K&H férfi kézilabdaliga döntőjében a Telekom Veszprém otthonában lép pályára. A visszavágót vasárnap 18 órakor rendezik az újszegedi sportcsarnokban. Juan Carlos Pastorral hangolunk.

AZ ÖSSZES HÍR