Pásztor Imre: Minden jól alakul

Vissza
Pásztor Imre: Minden jól alakul

Csapatunk utánpótlás-válogatott játékosa, Pásztor Imre még az ősszel sérült meg, s nem kerülhette el a műtétet. Kapusunknak térdszalagszakadása volt. A rehabilitáció jól halad, ha minden jól alakul, akkor a jövő héten már futhat.

- Hogy vagy?

- Köszönöm jól, éppen most fejeztem be Thékesné Cininél a gyógytornát. Minden a tervek szerint alakul, egyre több mindent tudok csinálni.

- Van fájdalmad?

- A műtött térdem rendben, a combom gyengült le, most éppen az a legfontosabb, hogy visszanyerje az erejét. Ezen dolgozunk, és ez is szépen fejlődik.

- Labdát szoktál a kezedbe fogni?

- Persze! Fekete Róbert kapusedző sok-sok gyakorlatot írt le nekem, amit otthon, illetve a csarnokban is el tudok végezni. Ezek legtöbbje reflexgyakorlat, próbálom magam gyorsítani.

- Szaladt fel plusz kiló?

- Nem, és ennek nagyon örülök, sőt az év kezdete óta fogytam. Továbbra is ez a célom! 

- Mikor kezdhetsz el futni?

- A jövő héten megyek dr. Török László adjunktushoz kontrollra, és ha minden rendben lesz, utána elkezdhetek kocogni. Már most is szoktam, igaz, egyelőre helyben teszem, de hétről hétre egyre jobban terhelhetem a lábam.

- Süli Róbert - 

Közzétéve: 2016.01.19.

TOVÁBBI HÍREK

2024
05/18
Megvan a győzelem! Irány a kupadöntő!

Csapatunk 39-33-ra legyőzte a HSA NEKA együttesét a tatabányai Magyar Kupa elődöntőjében, így vasárnap 18 órakor a döntőben szerepelünk.

2024
05/17
Berlin felett kék lett az ég

2014. május 18. történelmi dátum 62 éves klubunk életében. Első nemzetközi sikerünket értük el, Berlinben megnyertük az EHF-kupát.

AZ ÖSSZES HÍR