Szombaton a Gyöngyös ellen

Vissza
Szombaton a Gyöngyös ellen

A MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata az NB I alapszakaszában, a 15. fordulóban szombaton 18 órakor a B. Braun Gyöngyös együttesét fogadja az újszegedi sportcsarnokban. Aki az IFK Kristianstad elleni hazai BL-meccsre belépőt vásárolt, az 100 forintér

Szeptember 2-án Gyöngyösön kezdtük az NB I-es idényt, és akkor 34-26-ra nyertünk idegenben. Rohan az idő, azóta lejátszottunk 19 találkozót, ebből nyolcat a BL-ben. Éppen egy Bajnokok Ligája csata után fogadjuk a Heves megyei alakulatot. Mi 12 meccsen 11-szer nyertünk, egyszer vereséget szenvedtünk, 12 pontunk van. 

A Kristianstad elleni idegenbeli BL-találkozón többen kisebb sérülést szenvedtek, így Zubai Szabolcs és Vladimir Vranjes nagy valószínűséggel nem játszik. Ancsin Gábor válla továbbra sincs rendben, jobbátlövőnk egy bajnoki találkozón szenvedett sérülést, lövés közben visszarántották a kezét. A védekezésnél nem fáj neki, azonban a lövéseknél még érzi a sérülést. Thiagus Petrus combsérülése szépen gyógyul, brazil légiósunk hamarosan teljes értékű munkát végezhet.

A Gyöngyös jelenleg az utolsó helyen áll, az elfoglalt helyezésénél jóval jobb játékosokkal rendelkezik, ennek ellenére sok meglepetés nem érhet bennünket, és az biztos, hogy a fiatalok közül többen is szerepet kaphatnak a meccsen. A jövő héten két fellépésünk lesz, szerdán a PLER otthonában, majd vasárnap 17 órakor a Montpellier otthonában.

A meccs előtt Dean Bombac veheti át majd a hónap legjobb játékosának járó díjat, a szlovén irányítót szurkolóink választották meg október legjobbjának.

A meccsről a delmagyar.hu online tudósításban számol be, csapatunk Facebook oldala 10 percenként közül friss eredményt.

Közzétéve: 2015.11.20.

TOVÁBBI HÍREK

2023
12/05
Meccsre fel! Jön az év utolsó BL-találkozója

Szerdán 18.45-kor a PICK Arénában, a Bajnokok Ligájában a lengyel Industria Kielce együttese lesz az ellenfelünk. Az év utolsó BL-fellépése következik.

2023
12/05
Csodás rajzok érkeztek, eredményt hirdettünk

Eredményt hirdettünk a Legkedvesebb #kékek játékosom rajzpályázaton. Pénteken a PICK Arénában megtekinthető lesz az összes pályamű.

AZ ÖSSZES HÍR