Csak Előre! (7. rész) – sorsolásra várva

Vissza
Csak Előre! (7. rész) – sorsolásra várva

A Pick Szeged férfi kézilabdacsapata október 26-án (szombat) 16 órakor játssza a bajnokság csúcsrangadóját, ekkor fogadja a nagy rivális MKB-MVM Veszprém együttesét. Kedden Bécsben sorsolnak az EHF-kupában, kiderül ki lesz az ellenfelünk a legjobb 32 közö

Szombaton (kezdés: 16 óra) következik a nagy rangadó, a Pick Szeged–MKB-MVM Veszprém összecsapás az újszegedi sportcsarnokban. A drukkerek, a csapat is izgalommal várja a nagy derbit.

Kedden 11 órakor sorsolnak majd Bécsben, az Európai Kézilabda-szövetség elkészíti az EHF-kupa harmadik fordulójának a sorsolást. A Pick Szeged a legjobb 32 között kiemelt lesz.

Nézzük kit kaphat a csapatunk. Skjern Handbold, Mors-Thy Handbold (mindkettő dán), HC Meskhov Brest (fehérorosz), Chambery, Nantes (mindkettő francia), RK Nexe, Porec (mindkettő horvát), Csurgói KK (magyar), HC Zomimak (macedón), OIF Arendal (norvég), HC Kaustik (orosz), Benfica (portugál), Bacau (román), Kadetten Schaffhausen (svájci), Lugi HF (svéd), Maribor (szlovén).

Az eseményen Mezei Richárd, a Pick Kézilabda Zrt. vezérigazgatója, és Szögi Nándor képviseli a csapatot. A bécsi eseményekről a Pick Szeged Facebook oldalán, és itt a honlapon is értesülhetnek majd a szurkolók.

Kedden még egy rendezvény vár a csapatra, hivatalosan ekkor adja át a Toyota a csapatnak az új gépkocsikat.

- süli róbert -

Közzétéve: 2013.10.21.

TOVÁBBI HÍREK

2024
07/26
Szombaton rajt férfi kézilabdában az olimpián

Szombaton férfi kézilabdában is megkezdődik a küzdelem a párizsi olimpián. A magyar válogatott 11 órakor a Juan Carlos Pastor által irányított Egyiptommal mérkőzik.

2024
07/25
Seppo friss házasként kezdi el a felkészülést

Csapatunk osztrák szélsője, Sebastian Frimmel friss házasként kezdi majd el a felkészülést. Seppóval az esküvőről, a nyárról, az alapozásról és az új idényről beszélgettünk.

AZ ÖSSZES HÍR