Csak Előre! (7. rész) – sorsolásra várva

Vissza
Csak Előre! (7. rész) – sorsolásra várva

A Pick Szeged férfi kézilabdacsapata október 26-án (szombat) 16 órakor játssza a bajnokság csúcsrangadóját, ekkor fogadja a nagy rivális MKB-MVM Veszprém együttesét. Kedden Bécsben sorsolnak az EHF-kupában, kiderül ki lesz az ellenfelünk a legjobb 32 közö

Szombaton (kezdés: 16 óra) következik a nagy rangadó, a Pick Szeged–MKB-MVM Veszprém összecsapás az újszegedi sportcsarnokban. A drukkerek, a csapat is izgalommal várja a nagy derbit.

Kedden 11 órakor sorsolnak majd Bécsben, az Európai Kézilabda-szövetség elkészíti az EHF-kupa harmadik fordulójának a sorsolást. A Pick Szeged a legjobb 32 között kiemelt lesz.

Nézzük kit kaphat a csapatunk. Skjern Handbold, Mors-Thy Handbold (mindkettő dán), HC Meskhov Brest (fehérorosz), Chambery, Nantes (mindkettő francia), RK Nexe, Porec (mindkettő horvát), Csurgói KK (magyar), HC Zomimak (macedón), OIF Arendal (norvég), HC Kaustik (orosz), Benfica (portugál), Bacau (román), Kadetten Schaffhausen (svájci), Lugi HF (svéd), Maribor (szlovén).

Az eseményen Mezei Richárd, a Pick Kézilabda Zrt. vezérigazgatója, és Szögi Nándor képviseli a csapatot. A bécsi eseményekről a Pick Szeged Facebook oldalán, és itt a honlapon is értesülhetnek majd a szurkolók.

Kedden még egy rendezvény vár a csapatra, hivatalosan ekkor adja át a Toyota a csapatnak az új gépkocsikat.

- süli róbert -

Közzétéve: 2013.10.21.

TOVÁBBI HÍREK

2024
03/28
Hétgólos hátrányba kerültünk a BL-ben

A félidőben háromgólos hátrányban voltunk, végül héttel, 30–37-re kaptunk ki a Telekom Veszprém ellen a Bajnokok Ligájában a negyeddöntőbe jutásért rendezett párharc első meccsén. A visszavágót jövő csütörtökön rendezik Veszprémben.

2024
03/27
Prágában szerepel az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapata Prágában szerepel egy nemzetközi tornán.

AZ ÖSSZES HÍR