Källmanra kíváncsi a helyi sajtó

Vissza
Källmanra kíváncsi a helyi sajtó

Edzéssel készült kedd este szerdai meccsére a MOL-Pick Szeged.

Este a Kristianstad Arenában edzett a MOL-Pick Szeged. Nem ott, ahol holnap a meccset játsszuk majd, mert azt a pályát még csak most készítették fel a találkozóra, ekkor tették le a taraflexborítást, hanem az egyik kisebb pályán. Nem volt meglepetés, hogy a helyi újságírók Jonas Källmanra voltak a leginkább kíváncsiak - az egyik, Szegedre is ellátogató médiás szerint Kim Andersson mellett Jonas a legnépszerűbb kézilabdás hazájában.

Vezetőedzőnk, Juan Carlos Pastor ezúttal is egy lelkesítő beszéddel kezdte a foglalkozást. Kiemelte, hogy milyen fontos lenne idegenben nyerni, mert azzal előrelépnénk a továbbjutás felé. Nem olyan hatalmasat, mert van még hátra hat forduló ezen kívül is, ahogy elmutogatta, másfél tyúklépésben lehetne mérni a holnapi sikert a csoportküzdelmek egészét nézve.

Szerencsére mindenki rendben van a keretben, így szerdán 19 órától az összes játékos bevethető lesz. Az aréna 4700 fő befogadására képes, és mivel azt beszélik, hogy Kristianstad az egyetlen svéd város, ahol a kézilabda népszerűbb a jégkorongnál, nem lenne meglepetés, ha telt ház előtt rendeznék meg a meccset.

ka.jpg

Közzétéve: 2015.11.17.

TOVÁBBI HÍREK

2024
03/27
Prágában szerepel az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapata Prágában szerepel egy nemzetközi tornán.

2024
03/27
Szurkolói információk a Veszprém elleni BL-meccsre

Csütörtök 18.45-kor a Bajnokok Ligájában a Telekom Veszprém csapatát fogadjuk a PICK Arénában. Szurkolói információk.

AZ ÖSSZES HÍR