Megérkeztünk Svédországba, este edzünk

Vissza
Megérkeztünk Svédországba, este edzünk

Megérkezett a csapat a szállására, a kristianstadi Quality Hotel Grandba. Az ebéd után pihenő a program, este hattól pedig a holnap 19 órakor kezdődő, Kristianstad elleni BL-meccs helyszínén lesz edzés. A svéd időjárás borongósabb a magyarnál, és míg otthon egy szál pulóverben el lehetett indulni, itt már elő kell kerülnie a téli kabátoknak is. A szálloda egy csodaszép kis templom mellett van, ez még új a játékosoknak, mert 2014-ben, az EHF-kupában lejátszott meccsen nem itt lakott a Szeged.

A keretből dr. Szabó István csapatorvosnak Antonia García Robledóval akadt kis dolga, akinek fáj a torka, emellett Piotr Wyszomirski kapus nem teljesen egészséges még (ő a múlt hét végén infúziót kapott), valamint Vladimir Vranjes fájlalja a vállát, miután egy Dzsamali elleni birkózás után ráesett a szombati BL-meccsen.

- A hazai mérkőzést az eredmény alapján viszonylag simán nyertük meg, de biztos, hogy ez egy teljesen másmilyen találkozó lesz. Szerencsére csak kicsit fáj a lábam, szinte teljesen felépültem a talpsérülésemből. Szerdán nyernünk kell, de az biztos, hogy sokkal nehezebb dolgunk lesz, mint szombaton - nyilatkozta Roberto García Parrondo, csapatunk szélsője. 

Közzétéve: 2015.11.17.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/18
Következik a magyar rangadó

Péntek 20 órakor a K&H férfi kézilabda liga rangadóján a Telekom Veszprém otthonában lépünk pályára. A meccset az M4 Sport közvetíti.

2024
04/17
Vasárnap a PICK Arénában játszik az U21-es csapatunk

Vasárnap 16 órakor az NB I/B-s bajnokság 26. fordulójában az OTP Bank-PICK Szeged U21 a Vecsés csapatát fogadja. A #kiskékek ismét a PICK Arénában vívják a meccset.

AZ ÖSSZES HÍR