Kedden irány Kristianstad! Svéd lecke másodszor!

Vissza
Kedden irány Kristianstad! Svéd lecke másodszor!

Kedden útra kel a csapat, irány Svédország, ahol szerdán 19 órakor a VELUX EHF Bajnokok Ligájában, a B csoport 8. fordulójában lépünk pályára. Győzelemre hajtunk! Gyerünk kékek! Csak előre!

Kedden útra kel a MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata, este már Svédországban, Kristianstadban tréningezik, szerdán 19 órakor pedig BL-meccset játszik a svéd bajnok IFK ellen.

Szeged–Budapest–Koppenhága–Kristianstad útvonalon jut el a helyszínre a csapat, mivel a svédek visszaállították a határellenőrzést, így biztos, hogy kicsivel bonyolultabb lesz eljutni a délskandináv városba.

Egyedül továbbra is Thiagus Petrus sérült, a többiek rendben, és a szombatihoz hasonló keret utazik, azaz a fiatalok közül Fekete Bálint lesz a keretben.

A meccset két szlovén játékvezető, Kristic és Ljubic vezeti majd. A MOL-Pick eddig háromszor játszott a Kristianstaddal története során, és háromszor nyert. Biztos, hogy több magyar is lesz a lelátón, illetve a svéd válogatott Jonas Källman rokonai is eljönnek a meccsre.

A Pick balszélsője hazájában az egyik legismertebb kézilabdás, és nagyon népszerű. A háromnapos túráról a delmagyar.hu útinapló formájában számol be, a Sport 1 tv pedig élőben közvetíti a találkozót. Méhes Gábor sportriporter, és a szakkommentátor, Borsos Attila is a helyszínről közvetít majd.

A 7. forduló legszebb 5 gólja közé bekerült Zubai Szabolcs találata is, a szegedi csapatkapitány egy remek, kifacsart mozdulat után talált a svéd kapuba.

Szegeden 35–28-ra nyert a Pastor-csapat, egy győzelemmel hatalmas lépést tenne a továbbjutás kiharcolása felé. Nem lesz könnyű feladat, a csapat bizonyította már, hogy képes idegenben is nyerni.

Közzétéve: 2015.11.16.

TOVÁBBI HÍREK

2022
12/01
A Hét meccsét vívjuk a Kielce ellen

December 7-én (szerda) 18.45-kor a Machineseeker Bajnokok Ligája B csoportjában, a 9. fordulóban a Lomza Industria Kielce együttesét fogadjuk a PICK Arénában. A Hét meccse lesz a miénk.

2022
12/01
December 1-től klubunk hivatalos neve: OTP Bank - PICK Szeged

A klubunkat már egy évtizede támogató hitelintézet december 1-től névadó szponzorrá lép elő, így csapataink a jövőben OTP Bank - PICK Szeged néven szerepelnek a hazai és nemzetközi versenysorozatokban.

AZ ÖSSZES HÍR