Kedden irány Kristianstad! Svéd lecke másodszor!

Vissza
Kedden irány Kristianstad! Svéd lecke másodszor!

Kedden útra kel a csapat, irány Svédország, ahol szerdán 19 órakor a VELUX EHF Bajnokok Ligájában, a B csoport 8. fordulójában lépünk pályára. Győzelemre hajtunk! Gyerünk kékek! Csak előre!

Kedden útra kel a MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata, este már Svédországban, Kristianstadban tréningezik, szerdán 19 órakor pedig BL-meccset játszik a svéd bajnok IFK ellen.

Szeged–Budapest–Koppenhága–Kristianstad útvonalon jut el a helyszínre a csapat, mivel a svédek visszaállították a határellenőrzést, így biztos, hogy kicsivel bonyolultabb lesz eljutni a délskandináv városba.

Egyedül továbbra is Thiagus Petrus sérült, a többiek rendben, és a szombatihoz hasonló keret utazik, azaz a fiatalok közül Fekete Bálint lesz a keretben.

A meccset két szlovén játékvezető, Kristic és Ljubic vezeti majd. A MOL-Pick eddig háromszor játszott a Kristianstaddal története során, és háromszor nyert. Biztos, hogy több magyar is lesz a lelátón, illetve a svéd válogatott Jonas Källman rokonai is eljönnek a meccsre.

A Pick balszélsője hazájában az egyik legismertebb kézilabdás, és nagyon népszerű. A háromnapos túráról a delmagyar.hu útinapló formájában számol be, a Sport 1 tv pedig élőben közvetíti a találkozót. Méhes Gábor sportriporter, és a szakkommentátor, Borsos Attila is a helyszínről közvetít majd.

A 7. forduló legszebb 5 gólja közé bekerült Zubai Szabolcs találata is, a szegedi csapatkapitány egy remek, kifacsart mozdulat után talált a svéd kapuba.

Szegeden 35–28-ra nyert a Pastor-csapat, egy győzelemmel hatalmas lépést tenne a továbbjutás kiharcolása felé. Nem lesz könnyű feladat, a csapat bizonyította már, hogy képes idegenben is nyerni.

Közzétéve: 2015.11.16.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

2024
04/24
U18-as akadémai csapatunk a négyes döntő kapujában

Négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a második helyet foglalja el a tabellán a PICK Kézilabda Akadémia U18-as csapata. A négyes döntő kapujában állnak a #kiskékek.

AZ ÖSSZES HÍR