Hét góllal nyertünk a Kristianstad ellen

Vissza
Hét góllal nyertünk a Kristianstad ellen

Jonas Källman nyolcszor volt eredményes honfitársai ellen a BL-ben.

MOL-Pick Szeged-IFK Kristianstad (svéd) 35-28 (19-14)
Férfi kézilabda VELUX EHF Bajnokok Ligája, B csoport, 7. forduló. Szeged, újszegedi sportcsarnok, 3200 néző. Vezette: Zotyin, Volodkov (oroszok).
MOL-Pick Szeged: Sierra - Prodanovics 2, Balogh 6/2, Bombac 2, Zubai 2, Ilyés 5, Källman 8. Csere: Wyszomirski (kapus), Blazevic 1, Vranjes 2, Mindegía 3, Parrondo 3, Csuruvija 1, Robledo. Vezetőedző: Juan Carlos Pastor.
IFK Kristianstad: Simics - Björnsen 3, Cederholm 3, Lindskog 4, Pettersson 3, Dzsamali 8, Tollbring 6. Csere: L. Larsson (kapus), Hanisch 1, Eriksen, Lagergren, Jepson, Dahlin. Vezetőedző: Ola Lindgren.
Hétméteres: 5/2, ill. 4/2.
Kiállítás: 6, ill. 10 perc.

Csapatunkból hárman is betegen játszottak: Wyszomirski tegnap még infúziót kapott, de Zubai és Vranjes sem volt teljesen egészséges.

Juan Carlos Pastor, a Szeged vezetőedzője: - Hamarabb, már az első félidőben is megtörhettük volna az ellenfelet, de a rossz passzaink miatt akkor még visszajött a meccsbe a jól induló svéd együttes. A fiúk megmutatták, hogy egy komoly és stabil csapat vagyunk, így már az első félidő végére nagyobb előnyt szereztünk. Tisztában vagyunk vele, hogy javulnunk kell a védekezésben ahhoz, hogy idegenben is nyerni tudjunk.

Ola Lindgren, a Kristianstad mestere: - Mindenekelőtt gratulálok a Szegednek a győzelemhez, ők voltak a jobbik csapat ma a pályán. Sok problémánk volt, nem működött a védekezésünk, így pedig nehéz lett volna nyernünk. Volt két nagyon gyenge periódus a játékunkban, azokat nem tudtuk kiheverni. Most megyünk haza, és megpróbálunk változtatni valamit a szerdai meccsig.

Anton Lindskog, a svédek játékosa: - Lassúak voltunk, Bombac és Mindegía szétcselezett minket, Källman pedig a szélről könnyedén lőtte a gólokat. Az első félidő végén voltak a legnagyobb problémáink, ez egy olyan csapat ellen, mint a Szeged, nem fér bele.

Ilyés Ferenc, a szegediek átlövője: - Örülök a győzelemnek és annak is, hogy magabiztosan jött ez össze. Ezzel együtt sok hibánk volt, amelyeken változtatni kell. Biztos, hogy telt házas meccset játszunk majd idegenben is, javulnunk kell, hogy legyen esélyünk Svédországban.

Közzétéve: 2015.11.15.

TOVÁBBI HÍREK

2019
03/21
Jegyek a Plock elleni hazai meccsre

Kevesebb lengyel szurkoló érkezik a MOL-PICK SZEGED-Orlen Wisla Plock Bajnokok Ligája-mérkőzésre, így a jegymester.hu oldalra újabb jegyek kerültek fel.

2019
03/20
BL-lázban Marin Segóval (2. rész)

A Veszprém elleni győztes mérkőzés (25–23) utolsó tíz percében több fontos védést bemutatott kapusunk, Marin Sego, aki két elképesztően nehéz összecsapásra számít a BL-nyolcaddöntőben az Orlen Wisla Plock ellen, de mindenképpen tovább kell jutnunk.

AZ ÖSSZES HÍR