Teljes a MOL-Pick keret

Vissza
Teljes a MOL-Pick keret

Kedden már teljes kerettel gyakorol, edz a MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata, visszatért minden játékos a válogatottól. Szombaton 19 órakor a VELUX EHF Bajnokok Ligájában a svéd IFK Kristianstad együttesét fogadjuk az újszegedi sportcsarnokban.

Jonas Källman, Niko Mindegía, Piotr Wyszomirski és Vladimir Vranjes hétfőn este tért vissza Szegedre, ők négyen kedden csatlakoztak csapatunk keretéhez. Zubai, Hegedüs, Balogh már hétfőn a csapattal edzett. Egy sérültünk van, a brazil Thiagus Petrus – nem is játszott Németországban, hanem visszatért Szegedre – combizomhúzódással bajlódik, az ő játéka kérdéses a szombati szegedi BL-meccsen.

Szerencsére Ilyés Ferenc és Rajko Prodanovics is a csapattal edz, Antonio García Robledo teljesen fitt, így most jóval bővebb kerettel tudunk gyakorolni. Ancsin Gábor válla is szépen gyógyul, így minden remény megvan arra, hogy ott legyen a keretben.

A jegymester.hu-n továbbra is lehet belépőt vásárolni, csütörtökön és pénteken az újszegedi sportcsarnok jegypénztára is nyitva lesz, 15 órától 18.30-ig lehet belépőt vásárolni.

Aki megőrzi a jegyét, az november 21. (szombat) 18 órakor kezdődő Gyöngyös elleni bajnokinkat 100 forintért tudja megnézni.

Közzétéve: 2015.11.10.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/26
A 14. Eger-Szeged következik az NB I-ben

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda ligában a QHB Eger otthonában lépünk pályára. Ez lesz a két csapat 14. NB I-es meccse.

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

AZ ÖSSZES HÍR