Pastor és Krivokapics hosszabbított

Vissza
Pastor és Krivokapics hosszabbított

Juan Carlos Pastor vezetőedző és segítője, Marko Krivokapics 2019-ig meghosszabbította szerződését a MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatával. A spanyol szakember 2013-ban szerződött a kétszeres magyar bajnokhoz, eddigi legnagyobb szegedi sikerét az első

2013. január 13-án, Madridban írta alá első szerződését Juan Carlos Pastor és segítője, Marko Krivokapics a MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatával. Kedden délelőtt Szegeden, a John Bull Pubban immár a második megállapodást kötötte meg a kétszeres magyar bajnok és a spanyol szakember. Pastor és Krivokapics 2019-ig meghosszabbította a szerződését az "Hola 2019!" névre keresztelt sajtótájékoztatón. 

A tréner már az első idényben remek eredményt ért el, csapatával Berlinben megnyerte az EHF-kupát. Az elmúlt szezonban, a Bajnokok Ligájában a legjobb nyolcig masírozott a csapat. Az elmúlt két évben Magyarországon a magyar bajnokságban és az MK-ban is ezüstérmet szerzett. 

A Pastor éra alatt 115 meccset vívott a MOL-Pick Szeged, ebből 90-et megnyert, egyszer döntetlent játszott, míg 24-szer vereséget szenvedett. 3484 gólt dobott az ellenfeleknek, 2845 gólt kapott. Miközben a sajtótájékoztató alatt a világhírű spanyol énekes, Alejandro Sanz - Pastor kedvence - zenéje szólt, ismertették az eddig munkásságát.

- Örömmel írtam alá a megállapodást, a klub vezetésével egyeztetve terveztük meg egészen 2019-ig a jövőt. Azért jöttem Magyarországra, hogy magyar bajnok és kupagyőztes legyek a MOL-Pick Szegeddel. A célom, a célunk továbbra is ez. Ezért dolgozunk a csapatnál, hogy ezt sikerüljön megvalósítani - nyilatkozta a szerződés aláírása után Juan Carlos Pastor.

A MOL-Pick Szeged tulajdonosa, Csányi Sándor személyesen egyeztetett Juan Carlos Pastorral a jövőről, beszéltek a csapatról. Ezután ültünk tárgyaló asztalhoz, és kezdtük meg az egyeztetést Pastor mesterrel, és segítőjével, Marko Krivokapiccsal, amely sikerelt jár, és 2019-ig sikerült meghosszabbítani a megállapodást - nyilatkozta dr. Szűcs Ernő Péter, a Pick Kézilabda Zrt. igazgatóság elnöke.

Közzétéve: 2015.11.03.

TOVÁBBI HÍREK

2024
05/29
Ezüstéremmel zártuk az NB I-es szezont

A döntő második összecsapásán négy góllal kaptunk ki a Veszprémtől. A találkozó előtt megható programmal köszöntöttük a 2014-ben EHF-kupát nyert szegedi csapatot.

2024
05/28
Szurkolói információk a bajnoki döntőre

Szerdán 18 órakor a bajnoki döntőben a Telekom Veszprém csapatát fogadjuk a PICK Arénában. Szurkolói információk.

AZ ÖSSZES HÍR