Emlékezzünk! Néma főhajtás

Vissza
Emlékezzünk! Néma főhajtás

Mindenszentek napja van. Halottainkra emlékezünk. A MOL-Pick Szeged családja sem teljes, így emlékezzünk elhunyt játékosainkra, szurkolóinkra.

Szeretteinkre, rokonainkra, barátainkra, ismerőseinkre emlékezünk Mindenszentek napján. A MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának családja sem teljes. A kapunkból hiányzik Badó László, a mezőnyjátékosok közül Tóth Géza, Giricz Sándor, Hubai János, Csáky Béla, Barabás János, Noel József, a szegedi kispadról pedig Zoran Kurtes.

Egy teljes "Előrés", "Volános", "Pickes" csapat erősíti az égiek együttesét. Hiányoznak, mert rengeteg örömet szereztek nekünk. Büszkék voltunk, hogy nálunk játszottak, dolgoztak. A szegedi kézilabdát Európában jegyzik. Ők, mindannyian sokat tettek azért, hogy ez így legyen.

A szegedi szurkolótábor népes. A világ számos pontján szurkolnak nekünk. Chilétől Ausztráliáig szorítanak a csapatnak. Sajnos, sok-sok szegedi szimpatizánst veszítettünk már el. Olyan embereket, akik nélkül elképzelhetetlen lett volna egy meccs, egy rangadó.

A Badó - Hubai, Tóth, Csáky, Barabás, Noel, Giricz. Edző: Zozan Kurtes Szegedi Előre Volán Pick ha meccset játszik ott fent, akkor mindig telt ház van, és zúg a "Hajrá, Szeged!" Mert itt lent, mert ott fent mindig szeretjük a csapatunkat!

Tisztelt MOL-Pick Szeged szurkolótábor! Emlékezzünk! Néma főhajtással!

- Süli Róbert - 

Közzétéve: 2015.11.01.

TOVÁBBI HÍREK

2024
03/28
Hétgólos hátrányba kerültünk a BL-ben

A félidőben háromgólos hátrányban voltunk, végül héttel, 30–37-re kaptunk ki a Telekom Veszprém ellen a Bajnokok Ligájában a negyeddöntőbe jutásért rendezett párharc első meccsén. A visszavágót jövő csütörtökön rendezik Veszprémben.

2024
03/27
Prágában szerepel az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapata Prágában szerepel egy nemzetközi tornán.

AZ ÖSSZES HÍR